Alle verzekeringen

Van Aansprakelijkheid tot Zorg, alles onder één dak.

Van Ekeren bied je naast een onafhankelijk advies ook een vergaande service, volledige schadeafhandeling en een breed aanbod aan verzekeringen bij meer dan veertig maatschappijen. Je kunt bij ons terecht voor verzekeringen op elk gebied: van autoverzekering tot en met zorgverzekering. Wij streven ernaar de beste verzekering(en) met een scherpe premie voor je te vinden. Ook voor de goedkoopste verzekering(en) kun je gerust bij onze verzekeringsadviseur aankloppen!

Voor je verzekeringsportefeuille ben je bij het verzekeringskantoor Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen uit de regio Gorinchem & Leerdam aan het goede adres. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon en hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Omdat we onafhankelijk zijn in ons advies, kunnen wij de premies en voorwaarden van je verzekeringen vergelijken bij meer dan veertig maatschappijen. Hierdoor kunnen we je goedkope verzekeringen aanbieden met de service en nazorg die je van een assurantietussenpersoon, die klantgedreven is, mag verwachten.

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is gevestigd in Gorinchem en de verzekeringsadviseurs komen graag bij je thuis om je verzekeringsportefeuille door te nemen en te bespreken. Ons werkgebied is voornamelijk de regio tussen Gorinchem en Leerdam. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je buiten ons werkgebied woont. Wil je nader met ons kennismaken? Of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met één van onze verzekeringsadviseurs en maak een afspraak.