1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Hoe kies ik de geschikte hypotheek uit?

Van starter tot het kopen van een andere woning, voor elke vorm is er een hypotheek nodig. Tegenwoordig kun je zelfs voor het aanschaffen van een elektrische auto of de aankoop van een camper een hypotheek laten verstrekken. Ook is het mogelijk om je hypotheek aan te laten passen. Van Ekeren helpt jou hierbij. Wij streven het volgende na, namelijk een ‘uitkomst voor ‘t leven’. Bij ons vind je naast hypotheken ook diverse verzekeringen. Daarnaast biedt ‘Van Ekeren Kuiper’ zelfs de mogelijkheid om een huis te kopen/verkopen want wij zijn er ook voor jou als woning- en bedrijfsmakelaar. Ontdek snel meer over onze verschillende diensten.

Hypotheekvormen Van Ekeren

Een hypotheek kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Bij Van Ekeren splitsen we de hypotheekvormen op in verschillende categorieën zoals: Startershypotheek, Ondernemershypotheek, Verhuurhypotheek, Verduurzaam hypotheek, Aflossingsvrije hypotheek, Lineair en Annuïteiten. De bekendste vormen van een hypotheek zijn de lineaire- en annuïteitenhypotheek vormen. Waarom? Deze zijn het gunstigst voor hypotheekrenteaftrek. Sinds 2013 kunnen starters op de woningmarkt alleen bij deze twee hypotheekvormen renteaftrek krijgen, dit gaat om maximaal 30 jaar

Lineair en annuïteitenhypotheek

Een annuÏteitenhypotheek staat bekend om het aflossen van een vast bedrag per maand. Dit vaste bedrag bestaat uit een aflossingsdeel en een rentedeel. In het begin van de looptijd is het aflossingsdeel laag en het rentedeel hoog. Later wordt het aflossingsdeel groter en het rentedeel lager. Doordat de nettolasten (aflossingsdeel) in het begin relatief laag zijn, is het een populaire hypotheekvorm onder de starters.

De lineaire hypotheek draait om het aflossen van hetzelfde bedrag per maand in de gehele looptijd. Je hypotheekschuld wordt elke maand een stukje lager maar je begint dus wel hoog. Deze hypotheekvorm is vooral bekend onder de oudere huizenkopers. Vaak kunnen ze zich deze kosten permitteren.

Wat past er precies bij jouw situatie? Een hypotheek is en blijft altijd maatwerk. Plan daarom een vrijblijvend gesprek in met een van onze adviseurs zodat jij de juiste kant op gaat.

Waarom Van Ekeren?

Er zijn zoveel hypotheekverstrekkers... waarom moet ik voor Van Ekeren kiezen?
Van Ekeren is een onafhankelijk en betrouwbare adviseur. We geven goed advies voor een eerlijke prijs. We staan voor een ‘stevige basis’ van maar liefst ruim twintig jaar en weten daarom met alle situaties raad. Onze organisatie is gebaseerd op korte lijntjes. Dit is te herleiden uit onze 48-uurs regeling: een vrijblijvend gesprek kan binnen 48 uur plaatsvinden. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarin de kernpunten snel en eerlijk constant terugkomen. Je kunt altijd bij ons aankloppen, ook nadat we om de tafel hebben gezeten! Plan je vrijblijvende afspraak meteen in of neem contact met ons op als je nog vragen of onduidelijkheden hebt.

 

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact