1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Reisverzekering

Zorg dat je vakantiepret niet wordt bedorven

Als je op reis gaat, is het belangrijk dat je een reisverzekering afsluit die past bij je reisgedrag. Ga je vaak op vakantie of zomaar een keer? Ga je op wintersport of duikvakantie en wil je jouw reis ook kunnen annuleren als dat onverhoopt nodig is? De verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen gaan graag voor je na wat voor jou de meest geschikte reis- en/of annuleringskostenverzekering is.

Bel ons   Mail ons

Doorlopende- en kortlopende reisverzekering

Voor wie vaker op reis gaat, is een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk interessant. Als je éénmalig een weekendje weg wilt, kun je wellicht beter kiezen voor een kortlopende reisverzekering. Op basis van je reisgedrag en de gewenste dekking vergelijken wij de reisverzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen en helpen wij je de meest geschikte reisverzekering uit te kiezen.

Goedkope reisverzekering

Je reisverzekering vergelijken met het uitgebreide aanbod van andere verzekeringsmaatschappijen is geen overbodige luxe. Je wilt immers onbezorgd op reis en liever iets meer kunnen besteden aan de reis dan onnodig veel aan de premie van je reisverzekering uit te geven. Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is onafhankelijk en niet gebonden aan één of meerdere verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen je mede daardoor een goedkope reisverzekering aanbieden die aan je wensen en/of eisen voldoet.

Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand hebt berekend mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail ons.

Sluit direct je doorlopende reisverzekering af.

Reis

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact