1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Motorverzekering

Vergelijk en sluit de beste motorverzekering af

Een motorrijder hoef je niet uit te leggen wat mooi is aan motorrijden. De motor staat gelijk aan vrijheid en snelheid en is een waardevol bezit. Logisch dat je daar zuinig op bent en je motor goed wilt verzekeren. Een wettelijk aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen (WA) is verplicht. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor uitbreiding van je WA-motorverzekering. Met een goede motorverzekering ga je onbezorgd op weg als een echte Easy Rider.

Bel ons   Mail ons

Een motorverzekering kiezen

Naast de verplichte WA-verzekering kun je je motorverzekering uitbreiden met bijvoorbeeld beperkte of volledige cascodekking. Wanneer je de motor dagelijks gebruikt, is een aanvullende dekking voor vervangend vervoer wellicht interessant voor je. Bij sommige verzekeraars kun je korting op de premie krijgen als je een erkende rijvaardigheidscursus hebt gevolgd. De verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen helpen je graag bij het bepalen welke motorverzekering voor jou de beste en voordeligste keuze is.

Welke motorverzekering past bij jou en je motor?

De dekking van je motorverzekering moet bij jou en je rijgedrag passen. Als je vaak samen op je motor rijdt, is het verstandig een ongevallenverzekering voor de opzittenden af te sluiten. Een aanvullende no-claim dekking of een verhaalsrechtsbijstandverzekering zijn opties om je aan motorverzekering toe te voegen. Door je wensen en/of eisen naast het aanbod van een groot aantal verzekeraars te leggen, helpen wij je de motorverzekering te kiezen die bij je past.

Bereken en sluit onderstaand je motorverzekering af.

Motor
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact