1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Hypotheekadviseur Leerdam

Hypotheekadviseur nodig voor een huis in Leerdam?

Een huis kopen is een leuke, maar spannende fase. Wanneer je van plan bent een huis te kopen in Leerdam zijn er tal van mogelijkheden. Als hypotheekadviseur in Leerdam bespreken we deze mogelijkheden graag met je. Bij van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen is een eerste adviesgesprek altijd gratis en geheel vrijblijvend. Na jouw hypotheekadvies in Leerdam kan je met een gerust hart jouw droomhuis gaan bemachtigen. Wij zijn namelijk op de hoogte van alle ins en outs die bij het kopen van een huis komen kijken.

Leerdam: een huis kopen in dé glasstad van Nederland

Als je in de buurt woont moet je zeker wel eens van Leerdam gehoord hebben. Sinds 1756 staat Leerdam bekend als dé glasstad van Nederland door haar vele glasblazerijen in de regio. En de Leerdammer kaas kan je over de hele wereld eten. Met een historisch centrum kent Leerdam genoeg bijzondere plekken en bruist het altijd in de binnenstad. Van een huis in Leerdam kopen krijg je geen spijt.

Hoe verloopt hypotheekadvies bij van Ekeren Leerdam?

Bij van Ekeren verzekeringen Leerdam begeleiden we je het gehele traject. Van het eerste hypotheekadviesgesprek in Leerdam tot aan het tekenen van de akte bij de notaris voor jouw droomhuis. Tijdens dit traject heb je één persoonlijke adviseur die volledig op de hoogte is van jouw situatie. Dit maakt het mogelijk dat we beter presteren dan gemiddeld. Met korte lijnen en snel en duidelijk antwoord op al jouw vragen heb je een hypotheekadviseur in Leerdam waar je op kunt bouwen. Een hypotheekadviseur voor ’t leven.

Plan gratis hypotheekgesprek Lees meer

golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen