1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Scooterverzekering

Eindelijk is het zover: je zestiende verjaardag

Jaren heb je gespaard, je hebt je scooterrijbewijs gehaald en nu kun je eindelijk je scooter kopen. Natuurlijk wil je je dierbare bezit verzekeren en wil je geld overhouden voor de benzine. Je zoekt een goede scooterverzekering met een scherpe premie. Wij vinden die scooterverzekering voor jou.

Bel ons   Mail ons

Een scooter-of snorfietsverzekering kiezen

Als je op een een scooter of snorfiets rijdt, ben je verplicht voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd te zijn. Dat is de basis voor elke scooter- of snorfietsverzekering. Je moet er echter niet aan denken dat je scooter of snorfiets gestolen wordt of schade aan je scooter of snorfiets hebt. Je kunt je scooter-of snorfietsverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen zoals diefstal en schade aan je eigen scooter of snorfiets.

De juiste verzekering voor jou

Welke scooter- of snorfietsverzekering bij jou past, hangt af van jouw wensen en je scooter of snorfiets. Een gloednieuwe scooter of snorfiets is niet hetzelfde als een tweedehands scooter of snorfiets. Is je scooter of snorfiets je enige vervoermiddel? Dan heb je een probleem als deze onverhoopt gestolen wordt. Je wilt wel een andere scooter of snorfiets kunnen aanschaffen. Voor een onafhankelijk advies over een passende en voordelige scooter- of snorfietsverzekering kun je terecht bij de verzekeringsspecialisten van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

Scooter en snorfiets
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact