1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Opstalverzekering

Financiƫle rust met betrekking tot je koopwoning of appartement

Een opstalverzekering is in feite een woonhuisverzekering. Als je een eigen huis hebt gefinancierd, verplicht de geldgever je een opstalverzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd voor schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag of inbraak. Welke verzekering voor jou het meest geschikt is en hoe hoog de premie is, hangt onder andere af van de inhoud (kubieke meters) van je huis. Uiteraard kunnen wij je bestaande opstalverzekering vergelijken bij veel aanbieders en je de beste optie voorleggen.

Bel ons   Mail ons

Opstalverzekering ook voor een Vereniging van Eigenaren (VVE) of appartement

Als je een appartement bewoont, sluit de VVE een opstalverzekering af voor het hele gebouw. Natuurlijk kun je een dergelijke opstalverzekering voor je appartement uitbreiden met extra dekking, bijvoorbeeld als je een luxe keuken hebt laten plaatsen. Ook een VVE of bewoner van een appartement kan bij Van Ekeren terecht voor een uitgebreid en persoonlijk advies. Wij vinden de opstalverzekering die het beste past bij jouw woonsituatie.

Welke opstalverzekering is geschikt?

Of je nu een opstalverzekering voor een appartement wilt afsluiten of voor een vrijstaande woning, de verschillen in voorwaarden en premie zijn groot. De verzekeringsadviseurs Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen door je opstalverzekering te vergelijken, je een onafhankelijk advies geven over de keuzemogelijkheden. Onze deskundige adviseurs weten waar ze op moeten letten en zijn er voor jou. Zij vinden de meest geschikte opstalverzekering voor jouw woning.

Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs voor een vrijblijvend en onafhankelijk advies.

 

Opstal
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact