1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Hypotheekadviseur Culemborg

Onafhankelijk hypotheekadvies bij het kopen van jouw woning

Wanneer je op zoek bent naar een woning in Culemborg, ben je bij van Ekeren aan het juiste adres voor het inwinnen van hypotheekadvies. Tijdens het kopen van een huis komt er veel op je af, dit kan ervoor zorgen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Van Ekeren heeft al ruim 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur in Culemborg en omstreken. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen, tijdens het eerste adviesgesprek brengen wij jou op de hoogte van al deze verschillende hypotheken, en zorgen wij ervoor dat jij alle ins- en outs van de markt te weten komt. Een mooi bijkomend voordeel: dit eerste adviesgesprek is helemaal gratis én vrijblijvend!

Onze deuren in Culemborg staan altijd voor je open

Of je nou een starter bent en gaat voor je eerste woning, of je kiest voor een grotere woning; het kopen van een nieuwe woning is altijd een spannende fase. Het is hierbij goed om een hypotheekadviseur in de armen te sluiten. Wij koppelen jou aan een specialistische hypotheekadviseur die jou tijdens het gehele traject zal begeleiden. Ben je al woonachtig in Culemborg en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kan je altijd even binnen stap bij ons op kantoor!

Plan gratis hypotheekgesprek

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag!

Daarom kies je voor Van Ekeren

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld

Wonen in het levendige Culemborg

Culemborg heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als moderne stad, en telt op dit moment ongeveer 30.000 inwoners. In Culemborg vind je de levendigheid van de stad, maar is er ook voldoende ruimte om tot rust te komen tussen het groen. De goede bereikbaarheid met de Randstad zorgt ervoor dat Culemborg erg in trek is bij starters en gezinnen. Met een ruim aanbod aan supermarkten én een winkelcentra ben je in Culemborg van alle gemakken voorzien, en bovendien is het mogelijk om leuke uitstapjes te maken naar de strandjes aan de Lek of naar de Jachthaven.

Hypotheekadviseur van Ekeren staat altijd voor jou klaar

Bij van Ekeren geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarom zien wij het gratis hypotheekadviesgesprek ook als belangrijke start; een goed begin is immers het halve werk. Tijdens dit gratis adviesgesprek leer je ons kennen, en andersom. We brengen jouw wensen en behoefte in kaart, en nemen je persoonlijke situatie door. Op deze manier komen we uiteindelijk tot een hypotheekadvies op maat.

Wij helpen je graag verder

Jesse van Ekeren
Jesse van Ekeren Directeur en Financieel Adviseur
Debby van Andel
Debby van Andel Verzekeringsadviseur - Teamleider Verzekeringen
Michael van der Giessen
Michael van der Giessen Verzekeringsadviseur en Schadebehandelaar
Ontmoet het team

Snel, eerlijk en betrouwbaar

Wanneer jij jouw droomwoning gevonden hebt, wil je liever vandaag dan morgen weten of je dit ook kan betalen. Bij van Ekeren kan je vaak al binnen 2 werkdagen terecht voor een hypotheekgesprek om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Via onze website heb je ook de mogelijkheid om jouw maximale hypotheek online te berekenen, dit kan alvast een goede inschatting geven van de hoogte van jouw maximale hypotheek. Gedurende het hypotheekgesprek zullen we nog verder inzoomen op jouw persoonlijke situatie, dit kan er dus wel voor zorgen dat het bedrag nog wat kan veranderen. Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via 0345-229310.

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact