Kies uw verzekering:
Leest krant
Het team van Van Ekeren

De tussenpersoon voor uw
verzekering in Leerdam, Gorinchem en omstreken

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is uw onafhankelijke adviseur voor uw hypotheek of verzekeringspakket. Wij bieden u de stevige basis van ruim twintig jaar ervaring in de branche. Daarbij krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient en staan wij bekend om onze vergaande service. Onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Kuiper, dè makelaar voor Leerdam, Gorinchem en omstreken, maakt ons pakket aan diensten, verzekeringen en hypotheken compleet.

Uw makelaar voor Leerdam en Gorinchem dichtbij
Onze ervaring als tussenpersoon en het persoonlijke contact met mensen leert ons dat er grote behoefte bestaat aan goed verzekering- en hypotheekadvies. Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen wil aan de vraag naar een verzekering in Gorinchem of een verzekering in Leerdam kunnen voldoen. Midden in de regio vindt u ons kantoor van waaruit u net zo makkelijk contact legt met Van Ekeren Kuiper, onze makelaar in Leerdam. Ervaar onze laagdrempeligheid en kom langs in Gorinchem of Leerdam!

Verzekeringen voor iedereen
Verzekeren is mensenwerk en vraagt om een persoonlijke aanpak. Een onafhankelijk advies in begrijpelijke taal, dat is waarmee Van Ekeren zich onderscheidt. Wij wijzen u de weg in het aanbod van tientallen maatschappijen. Wij helpen particulieren en bedrijven in de regio Leerdam Gorinchem een verzekering te vinden die passend is, maar uiteraard beperken wij ons niet tot dit gebied. Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is er voor iedereen!

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;