1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als het huis van je dromen te koop staat, als je uit elkaar gaat of als je een bestaande hypotheek wilt wijzigen of verhogen is er maar één ding dat je wil weten: kan ik het betalen? Tijdens een gratis, vrijblijvend eerste hypotheekgesprek kunnen we je snel vertellen hoeveel je kunt lenen en wat hierbij de maandlasten worden. Zo weet jij direct met welke insteek je de woning kunt bezichtigen of welk bod je kunt gaan uitbrengen. Snel schakelen, daar houden we van.


Snel, altijd bereikbaar en eerlijk

Wist je dat je meestal al binnen één of twee werkdagen bij ons terecht kunt voor jouw vrijblijvende eerste hypotheekgesprek? Zo weet je direct waar je aan toe bent en of je kunt doorpakken voor jouw volgende stap. Kun je echt niet wachten op een eerste indicatie? Bereken in dat geval jouw maximale hypotheek vast online. Let er wel op dat dit echt een indicatie is en wij dit bedrag tijdens een vrijblijvend gesprek finetunen op jouw persoonlijke situatie. 

 

Wat weet je na jouw eerste hypotheekgesprek?

Tijdens het eerste hypotheekgesprek beantwoorden we je eerste vragen, geven we inzicht in hoeveel je kunt lenen en welke maandlasten hierbij komen kijken. Ook leggen we je alles uit over de verschillende hypotheekvormen, de laagste rente en een eventueel vervolgtraject. Na het maken van een afspraak, ontvang je van ons een e-mail met welke gegevens we verder van je nodig hebben. Het eerste gesprek is voor onze rekening, dus waar wacht je op?

Plan je gratis 1e gesprek!

golfbeweging3
golfbeweging4

Daarom kies je voor Van Ekeren

verkopen
Snel, bereikbaar en altijd
eerlijk
verkopen
Een team vol met
specialisten
verkopen
Snel schakelen houden
we van!
Kennismaken?

Waar kunnen we je bij helpen?

Alles onder een dak

Alles onder één dak

Voor zowel je hypotheek en verzekeringen, als het (ver)kopen van een huis. Alles in een keer kunnen regelen, wel zo handig.

iedere situatie

Voor iedere situatie een specialist

Of je nu start op de woningmarkt, doorstroomt, gaat scheiden of op zoek bent naar een ondernemershypotheek, wij hebben voor iedere situatie een specialist.

hypotheek

Een hypotheek die bij je past

We vergelijken meer dan 40 geldverstrekkers en bekijken samen met jou wat het beste bij jouw situatie past.

afsluiten

Ook na het afsluiten staan we voor je klaar

Vragen? We staan altijd voor je klaar, snel, persoonlijk en goed bereikbaar.

voor het leven

Voor het leven

We zijn er voor je. Zo heb jij alles tot in de puntjes geregeld voor jouw financiële toekomst.

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,8
google

In een turbulente periode op zoek naar een nieuwe woning. Hoe pak je dit aan, kan ik wel genoeg lenen, etc. Gelukkig was Ramon Putters daar om alles in goede banen te leiden. Het ging niet allemaal vanzelf, we moesten aardig wat hobbels nemen. Telkens had Ramon gezegd: "Het komt goed!". En, het is goed gekomen! Dus, ben je op zoek naar een fijn, eerlijk advies en goede begeleiding? Ik weet wel wie ik zou adviseren! 

Deskundig, meedenken en persoonlijk. Zomaar wat kenmerken die me te binnen schieten bij Van Ekeren. De oude hypotheek was hier ook al afgesloten. Nu, bij aankoop van een nieuwe woning, eigenlijk zonder na te denken weer naar Van Ekeren. Zeer goed en snel geholpen. Binnen 4 weken was de hypotheek volledig rond. We zijn zo tevreden dat we het verzekeringspakket ook eens onder de loep laten nemen bij Van Ekeren. 

Echt super tevreden en blij met ons nieuwe huis, maar zeker met het verloop van de hypotheek. Uit ervaring weten wij dat er best wat komt kijken, een ander huis kopen en een nieuwe hypotheek. We zijn erg goed geholpen door Sil, wat rust gaf in deze drukke periode. Omdat dit zo goed beviel, gaan we ook met alle verzekeringen over naar Van Ekeren. Alles onder een dak met korte lijnen en persoonlijk contact. Super!

Wij zijn blij dat we voor Van Ekeren hebben gekozen! Waar wij dachten dat het niet ging lukken (en de moed al een beetje opgegeven hadden), hebben Gera en Jos ons het vertrouwen kunnen geven dat het wel kon. Nu zijn we trotse eigenaar van ons eerste eigen huis. Fijn, snel, persoonlijk contact en altijd positief. Kortom, een hele fijne samenwerking en we zullen Van Ekeren zeker aanbevelen.

Dankzij jullie is onze droomwens uitgekomen! Een aankoop van een huis was voor ons de eerste keer. Wat hebben jullie ons fantastisch geholpen. Een makelaar met het hart op de goede plaats en Ton Zijderveld, een tijger alom met de uitspraak "Dit gaat passen.". Hij kwam zijn woord na! Vertrouwen was overwonnen met de goede hulp van jullie. Onze hartelijke dank daarvoor, voor alles wat jullie betekend hebben. 

Maximale hypotheek berekenen

Heb je een droomhuis op het oog? Of wil je gewoon graag weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen voordat je je verder oriënteert op de woningmarkt?

Met onze handige rekentool kun je snel de netto maandlasten van je hypotheek berekenen. Binnen een paar minuten weet je hoeveel hypotheekrente je netto moet betalen.

Let wel: het gaat om een indicatie. Je zult hoe dan ook een beroep moeten doen op een adviseur om alle mogelijkheden goed in beeld te brengen. De komende jaren verandert er bijvoorbeeld veel op het vlak van de hypotheekrenteaftrek. Ook kom je mogelijk in aanmerking voor de Nationale Hypotheek Garantie. Doe de hypotheekcheck en maak een afspraak met een van onze adviseurs!

Kennismaken?

Wij helpen je graag verder

Jesse van Ekeren
Jesse van Ekeren Directeur en Financieel Adviseur
Gera Visser-Hijkoop
Gera Visser-Hijkoop Hypotheekadviseur- Teamleider Hypotheken
Ramon Putters
Ramon Putters Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Plan je gratis 1e gesprek!

Hypotheek aanvragen
Contact