1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

De Belastingservice van Van Ekeren

Belastingaangifte doen kan voor veel mensen een stressvolle en tijdrovende taak zijn. Het is immers belangrijk om alles correct in te vullen en geen aftrekposten of toeslagen over het hoofd te zien. Gelukkig biedt Van Ekeren een professionele belastingservice aan die je hierbij kan helpen. We leggen je graag uit wat de Belastingservice van Van Ekeren inhoudt en waarom het de moeite waard is om gebruik van te maken.

Een complete service voor jouw belastingzaken

De Belastingservice van Van Ekeren neemt al jouw zorgen omtrent belastingaangifte uit handen. Hieronder valt niet alleen het doen van de jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte, maar ook het wijzigen van de voorlopige aangifte, één keer per jaar. Van Ekeren staat voor je klaar.

Hoe werkt de Belastingservice?

Om gebruik te maken van de Belastingservice kun je kiezen tussen twee pakketten:

Pakket 1: Belastingservice inclusief hypotheeksignalering - €16,50 per maand:

  • Professionele hulp bij het invullen van jouw jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte.
  • Jaarlijks één keer de voorlopige aangifte wijzigen, indien nodig.
  • Hypotheeksignalering om te controleren of je gebruik kunt maken van belastingvoordelen met betrekking tot jouw hypotheek.

Pakket 2: Belastingservice alleen voor de inkomstenbelasting - €180,- incl. BTW:

  • Professionele hulp bij het invullen van jouw jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte.
  • Eenmalige aangifte op factuurbasis, neem contact op voor meer informatie.

Bovendien is er ook een optie om losse hulp te krijgen bij de voorlopige aangifte voor slechts €100,-. Zo kun je zelfstandig aan de slag gaan, maar wel rekenen op deskundig advies wanneer dat nodig is.

Voor wie is de Belastingservice geschikt?

De Belastingservice van Van Ekeren is bedoeld voor iedereen die zijn belastingaangifte moet invullen en daarbij graag professionele hulp wil ontvangen. Of je nu weinig ervaring hebt met belastingzaken of juist een complexe situatie hebt, de experts bij Van Ekeren hebben kennis van zaken en kunnen je op maat adviseren.

De voordelen van de Belastingservice:

  • Gemak en tijdsbesparing: Door het uitbesteden van jouw belastingaangifte aan professionals, bespaar je kostbare tijd en zorgen. Je kunt erop vertrouwen dat alles correct wordt ingevuld.
  • Deskundig advies: De belastingexperts bij Van Ekeren hebben actuele kennis van fiscale wet- en regelgeving. Zij kunnen jou voorzien van deskundig advies op maat, zodat je geen aftrekposten of toeslagen over het hoofd ziet.
  • Zekerheid en gemoedsrust: Door gebruik te maken van de Belastingservice ben je ervan verzekerd dat jouw aangifte op tijd en correct wordt ingediend. Dit voorkomt eventuele boetes of andere problemen met de Belastingdienst.

Zet vandaag nog jouw Belastingservice aan!

Met de Belastingservice hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde formulieren, tijdrovende berekeningen of het missen van belangrijke aftrekposten. Wij nemen deze last van jouw schouders, zodat jij kunt genieten van een stressvrije aangiftetijd.

Of je nu kiest voor de volledige Belastingservice inclusief hypotheeksignalering, hulp nodig hebt bij het invullen van de jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte of hulp wilt bij het wijzigen van de voorlopige aangifte - Van Ekeren staat voor je klaar. Zet vandaag nog jouw Belastingservice aan en ervaar het gemak van professionele hulp bij jouw belastingzaken! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op!

 

Disclaimer: Wij zijn niet aansprakelijk voor het onjuist invullen van de gegevens. 

Aan de slag met Belastingservice

Waar heb je interesse in?

golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact