1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Autoverzekering direct afsluiten

Een gewoon goede autoverzekering tegen een eerlijke prijs, daar kun je bij ons op rekenen. Ook garanderen we je een topservice bij al je vragen, wijzigingen en schades. Snel, persoonlijk en volledig onafhankelijk, daar staan we voor.

Bel ons   Mail ons

Een autoverzekering moet passen bij je auto en je wensen. De wettelijke aansprakelijkheid (WA) voor motorrijtuigen is voor iedereen verplicht. Je kunt je autoverzekering ook uitbreiden met een beperkte of volledige cascodekking. Wat heb je nodig en welke premie betaal je daarvoor?

 

Vandaag nog hulp nodig?

Ook in het weekend zijn we bereikbaar voor het verzekeren van je (nieuwe) auto. In het weekend kun je ons bellen op 0183-712417.

Persoonlijk advies

Door het groot aantal aanbieders is het vergelijken van autoverzekeringen niet eenvoudig. Wanneer je dit alsnog graag uit handen geeft, pakken wij het graag van je over. Naast een scherpe premie en goede voorwaarden kijken wij ook naar het eigen risico en andere producteigenschappen die voor je autoverzekering van belang zijn. Door jarenlange ervaring en samenwerking met meer dan veertig verzekeringsmaatschappijen kunnen wij een uitgebreide vergelijking maken en je een goedkope autoverzekering aanbieden.

 

 

Autoverzekering afsluiten
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact