1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Aansprakelijkheidsverzekering

Jouw WA verzekering, gewoon goed geregeld

Een aansprakelijkheidsverzekering (WA verzekering) dekt de risico's van wettelijke aansprakelijkheid (WA). Met een ongeluk in een klein hoekje - en alle gevolgen van dien - is dit een must voor ieder huishouden.

Bel ons   Mail ons

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht. Toch is het een prettig idee om goed verzekerd te zijn wanneer jij of een van je gezinsleden schade toebrengt aan anderen. Stel dat een van je kinderen een bal door de ruit van de buren schiet. Het herstellen van de glasschade is waarschijnlijk nog te overzien. Wanneer de buurman echter een glassplinter in zijn oog krijgt en hierdoor zijn werk niet meer kan doen, ben je een stuk verder van huis. Met een WA verzekering zijn deze risico's goed gedekt.

Vaak wordt een WA verzekering gecombineerd met een rechtsbijstandverzekering

AVB verzekering: de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven is er de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). De AVB-verzekering heeft een bredere dekking dan de WA-verzekering voor particulieren. Onder deze verzekering valt tevens productaansprakelijkheid en juridische hulp. Onze collega's van Boveko Bedrijfsverzekeringen staan hier voor je klaar.

Advies, vergelijken of een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Bij Van Ekeren staat we voor je klaar. Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden, vergelijken of direct een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor jezelf of je bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij regelen het voor je!

Aansprakelijkheid

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact