1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Alle kansen rondom jouw hypotheek.

Laat geen hypotheekkans meer liggen met onze doorlopende hypotheekservice. Renteaanpassing, oversluitmogelijkheden en risico's die de toekomst meebrengt. Ben jij volledig op de hoogte over jouw hypotheek? Wanneer je de hypotheeksignalering bij ons aan zet, zijn wij dat te allen tijde! Met deze hypotheekservice wijzen we je proactief op alle kansen rondom jouw hypotheek.

Hoe wij ervoor zorgen dat jouw hypotheek altijd up to date is

Wij bieden je een all-time hypotheekcontrole. Dit doen we met behulp van landelijke data en geavanceerde software van De Nationale Hypotheekbond. Wat kun je van deze hypotheekservice verwachten? Bovenal dat je geen enkele hypotheekkans meer laat liggen. Hoe we dat doen?

Renteaanpassing

Aan het eind van jouw rentevaste periode informeren we je over renteaanpassing. Signaleren we tussentijdse kansen? Dan hoor je natuurlijk al eerder van ons!

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering zorgt voor financiële zekerheid voor jouw nabestaanden. Belangrijk om goed geregeld te hebben, maar ook prettig als je niet te veel betaalt. Met onze hypotheeksignalering controleren we jouw premie continu op voordeligere alternatieven, waardoor de totale besparing op kan lopen tot duizenden euro's.

Oversluitmogelijkheden

De historisch lage hypotheekrente maakt het erg interessant om een woning te kopen. Maar wat als je al een lopende hypotheek hebt? In dat geval kun je kiezen voor oversluiten. Wanneer de rente waartegen je een nieuwe lening afsluit lager is dan de rente op je bestaande hypotheek, kan dit zorgen voor voor lagere maandlasten. Wanneer jouw hypotheeksignalering aan staat, checken wij of het - ten opzichte van de boeterente - rendabel is om je hypotheek open te breken.

Risico's

Op basis van actuele gegevens brengen wij de risico's in kaart van werkloosheid, overlijden, arbeidsongeschiktheid en betaalbaarheid bij pensionering. Ben jij overal op voorbereid? Ook dat valt binnen onze hypotheekservice.

De waarde van jouw woning

Ieder jaar bieden wij je een gratis waardebepaling van jouw woning. Koop je een volgende woning aan? Dan ontvang je van een van onze makelaars een gratis aankoopcheck van de waarde.

Hoeveel kun je lenen?

Wanneer je ons in januari je up to date inkomensgegevens doorgeeft, krijg je een persoonlijke berekening die aangeeft hoeveel je maximaal kunt lenen.

Heb je nog geen lopende hypotheek en toch heel benieuwd naar jouw mogelijkheden? Tijdens een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek berekenen we ook wat jij kunt lenen en wat je maandlasten hierbij worden.

Aan de slag met 24/7 hypotheekcontrole 

De kosten van de Van Ekeren Hypotheeksignalering bedragen €7,- per maand. Goed om te weten! De hypotheeksignalering moet minimaal één jaar lopen en is daarna dagelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn. Toch eerst meer informatie? Neem contact op met jouw adviseur. Direct 24/7 controle? Laten we aan de slag gaan! 

Aan de slag met 24/7 hypotheekcontrole

Waar heb je interesse in?

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact