1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Caravanverzekering

Goed verzekerd op pad. Dat maakt het wel zo relaxed.

Fanatieke kampeerders, zo kunnen we onszelf in Nederland over het algemeen wel noemen. Trek jij er ook meerdere keren per jaar op uit met je caravan, camper of vouwwagen? Het gemak van een eigen "tweede woning" op wielen en de vrijheid van het kamperen, is een heerlijke manier om de vakantieperiode door te komen. Ook dit onderkomen wil je natuurlijk goed verzekeren. Met een gerust hart op pad? Wij regelen het voor je.

Bel ons   Mail ons

Waarom een caravanverzekering?

De zomer lekker in eigen land op pad? Heerlijk. Een autoverzekering, een (doorlopende) reisverzekering, een berg leuke plannen en een goed humeur: je kunt op pad! Toch raden wij je een caravanverzekering aan. Met deze verzekering verzeker je de caravan én inboedel van de caravan tegen inbraak en schade door bijvoorbeeld storm en/of brand. Natuurlijk hoop je dit op vakantie niet mee te maken, maar het laatste waar je in zo'n situatie op zit te wachten is onwetendheid en extra kosten. Met een caravanverzekering is jouw rollende onderkomen goed verzekerd en kunnen de benen lekker omhoog.

Ga je toch naar het buitenland? Dan is een caravanverzekering nog belangrijker. In sommige landen moet je namelijk aan kunnen tonen dat de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering voor je auto, óók voor je caravan geldt. Een goede caravanverzekering biedt je onder andere deze dekking.

Besef je dit last minute? Ook geen punt. Bel ons direct! Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Dat zit nu eenmaal in ons DNA.

Een caravanverzekering kiezen? Bewaar die bomen en dat bos voor je vakantie.

Voor het afsluiten van een caravanverzekering kun je kiezen uit verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld de nieuwwaarde, maar ook alleen de dagwaarde van de caravan verzekeren. Daarnaast heb je aanvullende opties als het verzekeren van je voortent en inboedel. Benieuwd wat het beste past bij jouw caravan, reis en bestemming? Tussen alle aanbieders en opties kunnen we ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zoeken het voor je uit en regelen het direct. Toch al benieuwd waar je aan toe bent? Onderstaand bereken je je premie gemakkelijk online. Let wel op dat deze premie mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden.

Caravan

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact