1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Advies, vergelijken en sluiten.

Je staat vast niet vaak stil bij welke goederen je in huis hebt staan. Ongemerkt kan de waarde van je inboedel echter behoorlijk oplopen. Met een goede inboedelverzekering kun je je verzekeren tegen schade door bijvoorbeeld brand, diefstal of wateroverlast.

Je kan natuurlijk ook all risk dekking nemen of een inboedelverzekering met buitenhuisdekking afsluiten. De specialisten van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen je adviseren welke inboedelverzekering voor jou geschikt is.

Bel ons   Mail ons

Welke inboedelverzekering past bij jou?

Voor een passende inboedelverzekering is het van belang de waarde van je inboedel goed vast te stellen. Het kan zeker geen kwaad dit om de zoveel tijd eens na te gaan en je inboedelverzekering te vergelijken. Samen met jou bekijken we wat de waarde van je inboedel is en welke inboedelverzekering je het beste kunt kiezen voor een optimale dekking.

Goedkope inboedelverzekering

Ook voor studenten is een inboedelverzekering aan te raden. Zelfs op een kleine kamer kunnen ongemerkt behoorlijk wat waardevolle spullen staan. Wie heeft er tegenwoordig nu geen computer of smartphone? Een goedkope inboedelverzekering voor studenten hebben wij zo voor je gevonden. Door het ruime aanbod waar wij gebruik van kunnen maken, regelen wij snel en voordelig een inboedelverzekering voor je, of je nu studeert of niet. Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail.

Inboedel
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact