1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Bootverzekering

Financiƫle zekerheid over je dierbare bezit.

Dan verkoop je toch gewoon je boot. Herinner je die uitspraak nog? Als je een eigen boot hebt, is dat voorstel ondenkbaar. Zodra het weer het toelaat, ben je op het water te vinden. Je hebt de vrijheid te gaan waar je wilt en de keuze uit de talloze waterwegen die Nederland rijk is. Een bootverzekering zorgt ervoor dat je zorgeloos het ruime sop kunt kiezen met je pleziervaartuig.

Bel ons   Mail ons

Bootverzekeringen vergelijken

Als je met je boot het water op gaat, moet je in elk geval voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd zijn. Daarnaast kun je je bootverzekering, net als bijvoorbeeld een autoverzekering, uitbreiden met een beperkte of volledige casco dekking. Het loont zeker de moeite je bootverzekering te vergelijken; de verschillen in premies en voorwaarden zijn aanzienlijk. De verzekeringsadviseurs Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen vergelijken je premie en voorwaarden van je bootverzekering met diverse verzekeringsmaatschappijen en kunnen je een aantrekkelijk aanbod doen.

Bootverzekering afsluiten

Als je een bootverzekering afsluit, wil je natuurlijk een weloverwogen keuze maken. De voorwaarden van een bootverzekering lopen sterk uiteen. Zo is het bij sommige verzekeringsmaatschappijen verplicht de boot van goedgekeurde sloten te voorzien. Een voorwaarde om bij diefstal van of schade aan de boot voor een uitkering in aanmerking te komen. Laat je goed voorlichten over de premie en de voorwaarden voordat je een bootverzekering afsluit, zodat je weet waar je aan toe bent.

Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail ons.

Boot
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact