1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Scooterverzekering afsluiten

Online je scooterverzekering regelen? Doen we! Via het formulier krijg je van ons een voorstel passend bij jouw snelheidsduivel en rijgedrag, zo sluit je eenvoudig je scooterverzekering af.

Een scooterverzekering moet passen bij je scooter en je wensen. Als je op een scooter rijdt, ben je verplicht voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd te zijn. Dat is de basis voor elke scooterverzekering. Je moet er echter niet aan denken dat 'ie gestolen wordt of je schade hebt. Je kan je scooterverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen zoals dekking tegen diefstal en schade aan je eigen voertuig.

Toch graag onze hulp?

Door het groot aantal aanbieders is het vergelijken van verzekeringen niet eenvoudig. Wanneer je dit alsnog graag uit handen geeft, pakken wij het graag van je over. Naast een scherpe premie en goede voorwaarden kijken wij ook naar het eigen risico en andere producteigenschappen die voor je scooterverzekering van belang zijn. Door jarenlange ervaring en samenwerking met meer dan veertig verzekeringsmaatschappijen kunnen wij een uitgebreide vergelijking maken en je een goedkope scooterverzekering aanbieden.

Scooterverzekering opvragen?

Vul je gegevens in en wij nemen zsm contact met je op

golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact