1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Bedrijfstaxatie

Snelheid en kwaliteit, daar mag je gerust vanuit gaan wanneer je ons jouw bedrijfspand laat taxeren. Het taxatierapport is een belangrijke grondlegger voor grote financiƫle beslissingen en dus voldoen we bij ieder rapport aan de European Valuation Standards (EVS).

Er zijn veel redenen om jouw bedrijfspand te laten taxeren. Denk hierbij onder andere aan:

  • Een aan- of verkoopbeslissing
  • De aanvraag van een financiering
  • Beoordeling redelijke huurprijs / huurprijsherziening
  • Fiscale doeleinden
  • Een bezwaar tegen een WOZ-beslissing

Waarderingsgrondslagen

Ons zusterbedrijf Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars beheerst verschillende methoden om onroerende zaken te waarderen, waaronder de de Bruto Aanvangsrendement-methode - Netto Aanvangsrendement-methode) (BAR-NAR- methode) en de Discounted Cashflow methode (DCF-methode). Zij levert een inhoudelijk kwalitatief en professioneel rapport met een uitgebreide onderbouwing van de waarde van het bedrijfspand.

Richtlijnen

De taxateurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), het VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De rapporten voldoen aan de hoge eisen van EVS en desgewenst stellen wij een rapport op conform het model van TMI.

Wij helpen je graag verder

Dennis Kuiper is geregistreerd in het register 'Bedrijfsmatig Vastgoed' van VastgoedCert en NRVT, als één van de weinige makelaars in de regio. Ons zusterbedrijf Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars is dan ook een erkend kantoor om op professionele wijze bedrijfstaxaties uit te voeren voor zowel het MKB als voor fiscale- en financiële instellingen.
Bedrijfstaxatie

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact