1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Uitvaartverzekering

Voorkom onnodige zorgen bij een overlijden

Je uitvaart en een uitvaartverzekering is waarschijnlijk niet iets waar je dagelijks over nadenkt. Toch is het goed om er eens bij stil te staan. De kosten van een uitvaart lopen al snel op tot ca. €7.000 á €8.000. Als je niets hebt geregeld, is dat een groot bedrag voor je nabestaanden. Met een uitvaart- of levensverzekering kun je het risico van de uitvaartkosten afdekken. 

Wij adviseren in de meeste gevallen een uitvaartverzekering in geld. Nabestaanden kunnen vrij beschikken over het uitgekeerde geld en zelf een lokale uitvaartbegeleider kiezen. Wij werken al geruime tijd prettig samen met Amarantha Uitvaartzorg. Deze uitvaartonderneming onderscheidt zich door een persoonlijke en onafhankelijke aanpak en werkt onder meer in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam en Arkel. 

Wat vind jij belangrijk?

  • Ook een uitvaartverzekering sluit je niet zomaar af. De premie en voorwaarden verschillen aanzienlijk per verzekeringsmaatschappij.
  • Wat vind je belangrijk en wat past het best bij jouw financiële situatie? Ga je voor maximale zekerheid of wil je de scherpste premie?
  • Waarschijnlijk alle twee. Met jouw wens als uitgangspunt adviseren we je in een passende uitvaartverzekering. Wat jij belangrijk vindt, staat bij ons voorop.

Een passende verzekering waar je geen omkijken meer naar hebt

De ervaren verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen helpen je graag op weg. We zetten het aanbod van diverse verzekeringsmaatschappijen op een rij. Hierbij kijken we goed naar de voorwaarden, de premieduur en het verzekerd bedrag. Dit verwerken we in een maatwerk advies voor een uitvaartverzekering waar je geen omkijken meer naar hebt. Wil je advies voor een passende uitvaartverzekering? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bel ons   Mail ons

Uitvaart
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact