1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een AOV verzekering geeft zekerheid

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV verzekering) biedt een financieel vangnet als je door arbeidsongeschiktheid niet kunt werken. Je krijgt een maandelijks uitkering waarmee je de hypotheek, huur of andere rekeningen kunt betalen. Met een AOV voorkom je ook grote financiële gevolgen voor je bedrijf. Dat geeft jou en je gezin rust en zekerheid. Een fijn idee als je als ondernemer of zzp’er zelf verantwoordelijk bent voor je inkomen.

 

Bel ons   Mail ons

AOV: niet verplicht, wel verstandig

Wist je dat zo'n 70% van de zelfstandigen in Nederland geen AOV afsluit? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is dan ook niet verplicht. Toch is het voor alle ondernemers en zzp’ers een verstandige keuze om het risico op inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid met een AOV af te dekken.

Wanneer ben je arbeidsongeschikt?

Je bent arbeidsongeschikt als je door een medische oorzaak kortere of langere tijd niet kan werken. Denk aan een ziekte, een ongeval of een zwangerschap. Ook als de arbeidsongeschiktheid buiten werktijd is ontstaan, bijvoorbeeld een sportongeval, valt deze onder de AOV.

Een AOV voor werknemers in loondienst

Ook een werknemer in loondienst raden we aan goed te kijken naar de risico’s van arbeidsongeschiktheid. Wanneer je kostwinner bent en de hypotheek gebaseerd is op één inkomen, is een AOV bijvoorbeeld een slimme keuze.

Dekking en premie? Die bepaal je zelf!

De premie voor de AOV is onder meer afhankelijk van je persoonlijke situatie en je beroep. Een bouwvakker loopt nu eenmaal meer risico dan een adviseur achter zijn bureau. Er zijn nog meer factoren die de hoogte van de premie bepalen, zoals de hoogte van de uitkering en het gewenste eigen risico.

AOV afsluiten?

Wil je een AOV afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Van Ekeren vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden die je hebt. Ook helpen wij je met het vergelijken van het aanbod van verschillende verzekeraars. Neem contact met ons op. Wij regelen het voor je!

Bereken hier je premie:

Arbeidsongeschiktheid

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact