Kies uw verzekering:
Leest krant

Een passende hypotheek?
Wij helpen u graag verder...

 

Kies uw hypotheek 

Uw hypotheekadviseur
Bij het kopen van een huis en het afsluiten, opzeggen of aanpassen van een hypotheek moet u belangrijke keuzes maken. Het is daarom van groot belang hier de tijd voor te nemen en een persoonlijk hypotheekadvies aan te vragen. Onze volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het nemen van belangrijke beslissingen.


Hypotheekrente berekenen?
Kom langs voor een passend hypotheekadvies! Bent u benieuwd wat uw hypotheekmogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met een hypotheekadviseur van Van Ekeren in Gorinchem & Leerdam. In een vrijblijvend gesprek zal onze adviseur de (hypotheek)mogelijkheden vergelijken en kort met u doornemen. U krijgt tevens een indicatie van de goedkoopste hypotheekrente die we u kunnen aanbieden en we berekenen de hoogte van uw hypotheekrenteaftrek. Uiteraard leggen we u ook uit wat onze werkwijze als tussenpersoon is.


Dé tussenpersoon voor uw hypotheek in Gorinchem, Leerdam en omstreken
Het kantoor van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is gevestigd in Gorinchem. Natuurlijk kunt u op afspraak ook terecht op onze kantoren in Leerdam en Sliedrecht. Voor een betrouwbaar en compleet hypotheekadvies bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Heeft u vragen over hypotheekadvies, wilt u meer informatie of een afspraak maken met een tussenpersoon? Neem dan gerust contact met onze hypotheekadviseur op.

 

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;