1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn benieuwd hoe de klant over ons denkt. Niet alleen omdat een tevreden klant ons belangrijkste doel is, maar ook om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te kunnen verbeteren. Ook benieuwd wat klanten over ons zeggen?

In een turbulente periode op zoek naar een nieuwe woning. Hoe pak je dit aan, kan ik wel genoeg lenen, etc. Gelukkig was Ramon Putters daar om alles in goede banen te leiden. Het ging niet allemaal vanzelf, we moesten aardig wat hobbels nemen. Telkens had Ramon gezegd: "Het komt goed!". En, het is goed gekomen! Dus, ben je op zoek naar een fijn, eerlijk advies en goede begeleiding? Ik weet wel wie ik zou adviseren! 

Engelina Vroon

Deskundig, meedenken en persoonlijk. Zomaar wat kenmerken die me te binnen schieten bij Van Ekeren. De oude hypotheek was hier ook al afgesloten. Nu, bij aankoop van een nieuwe woning, eigenlijk zonder na te denken weer naar Van Ekeren. Zeer goed en snel geholpen. Binnen 4 weken was de hypotheek volledig rond. We zijn zo tevreden dat we het verzekeringspakket ook eens onder de loep laten nemen bij Van Ekeren. 

Stefan Teunissen

Echt super tevreden en blij met ons nieuwe huis, maar zeker met het verloop van de hypotheek. Uit ervaring weten wij dat er best wat komt kijken, een ander huis kopen en een nieuwe hypotheek. We zijn erg goed geholpen door Sil, wat rust gaf in deze drukke periode. Omdat dit zo goed beviel, gaan we ook met alle verzekeringen over naar Van Ekeren. Alles onder een dak met korte lijnen en persoonlijk contact. Super!

Joop Meijdam

Wij zijn blij dat we voor Van Ekeren hebben gekozen! Waar wij dachten dat het niet ging lukken (en de moed al een beetje opgegeven hadden), hebben Gera en Jos ons het vertrouwen kunnen geven dat het wel kon. Nu zijn we trotse eigenaar van ons eerste eigen huis. Fijn, snel, persoonlijk contact en altijd positief. Kortom, een hele fijne samenwerking en we zullen Van Ekeren zeker aanbevelen.

Mendy Schaaij

Dankzij jullie is onze droomwens uitgekomen! Een aankoop van een huis was voor ons de eerste keer. Wat hebben jullie ons fantastisch geholpen. Een makelaar met het hart op de goede plaats en Ton Zijderveld, een tijger alom met de uitspraak "Dit gaat passen.". Hij kwam zijn woord na! Vertrouwen was overwonnen met de goede hulp van jullie. Onze hartelijke dank daarvoor, voor alles wat jullie betekend hebben. 

Familie Waalboer

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact