1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Woning verbouwen: benodigdheden

Ga jij je woning verbouwen? Dat is een goede keuze! Zeker omdat het een investering is voor je woning, maar ook omdat je er zelf hopelijk plezier aan hebt, als het af is. Het is immers een hele klus. Van Ekeren geeft je graag advies met betrekking tot een hypotheek voor de verbouwen maar ook voor diverse verzekeringen.

Verbouwen is een investering

Zoals je vast wel weet is de huizenmarkt momenteel oververhit. Er zijn ontzettend veel woningzoekenden en de prijzen zijn skyhigh. Als je je woning nu op de markt zet is het wel zo dat je er meer voor krijgt omdat de waarde vermeerderd is. Maar dit is ook zo weer weg als je dus een nieuw huis koopt in deze omstandigheden. Heb je een wat ouder huis of kan er wel het een en ander aan gebeuren? En van plan om te gaan verbouwen? Dat kan zeker geen kwaad.

Een woning verbouwen die je hebt gekocht wordt ook wel een bouwdepot genoemd. Met een bouwdepot kan je de verbouwingskosten meenemen in je hypotheek. Hierdoor wordt het bedrag voor maximaal twee jaar op een aparte rekening gezet. Van Ekeren steunt dit door middel van een verbouwingshypotheek. Ben je benieuwd wat jij kan lenen voor het verbouwen van je woning? Lees dit dan allemaal in onze blog.

Wat komt er nog meer bij een woning verbouwen kijken?

Naast het verbouwen van een woning zelf heb je dus over het algemeen een extra hypotheek nodig. Ook is het zeker niet verkeerd jezelf te verdiepen in een bouwverzekering, als je gaat verbouwen. Een bouwverzekering zorgt er namelijk voor dat je verzekerd bent voor schade die ontstaat tijdens bouwwerkzaamheden. Met een verbouwing is er zeker een kans dat dit gebeurt. Denk hierbij aan externe omstandigheden zoals schade door storm, brand, instorting, vandalisme of diefstal. Maar zeker ook aan schade door bijvoorbeeld een uitvoeringsfout. Bij Van Ekeren zijn wij er ook voor jouw verzekeringen.

Van Ekeren staat voor jou klaar

Het is vaak veel uitzoekwerk, zo’n verbouwing. Een vraag die bij vele mensen speelt is: is het nu allemaal goed geregeld? Of komt er nog meer bij kijken? Plan een vrijblijvende afspraak in bij Van Ekeren zodat we samen kunnen kijken wat in jouw situatie het meest passend is. Op lange termijn heb je veel profijt van je woning verbouwen dus wij stimuleren deze keuze absoluut! Heb je nog andere vragen of zijn er onduidelijkheden? Ook dan kan je contact opnemen met ons.

Vraag een gratis hypotheekadviesgesprek aan

golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact