1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Overlijdensrisico

Goed voorbereid op het ergste. Ook daar zijn we er voor je.

Je denkt er liever niet over na, maar stel je voor dat jij of jouw partner plotseling komt te overlijden. Zo ľn verdrietige gebeurtenis heeft veel impact op je gezinsleven. Emotioneel en financieel gaat er een hoop veranderen. Misschien valt er een kostwinner en daarmee een (groot) gedeelte van het inkomen weg. Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat je nabestaanden financiële zekerheid hebben. Er verandert immers al genoeg na een overlijden.

Bel ons   Mail ons

Welke keuze maak jij?

Een overlijdensrisicoverzekering is er in een tijdelijke- of levenslange vorm. Een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering keert het verzekerde bedrag uit indien de verzekerde overlijdt voor de einddatum. Vaak wordt deze tijdelijke levensverzekering afgesloten in combinatie met een hypotheek. Een levenslange overlijdensrisicoverzekering keert altijd een bedrag uit bij overlijden; deze heeft geen einddatum. Daarnaast zijn er nog verschillende verzekeringen die uitkeren bij in leven zijn op een bepaalde datum, zoals bijvoorbeeld een lijfrente.

Veel keuzemogelijkheden! We kijken graag met je mee welke het beste past in jouw situatie.

Let goed op het verschil tussen een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering

Het verschil tussen een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering is niet altijd duidelijk. Een levenslange overlijdensrisicoverzekering wordt ook wel uitvaartverzekering of begrafenisverzekering genoemd. Deze termen worden echter ook gebruikt voor een verzekering die alleen de kosten van een uitvaart dekt. Het is belangrijk zorgvuldig na te gaan wat een levensverzekering precies dekt en welke verzekering het meest geschikt is voor je. Neem contact met ons op voor deskundige hulp bij het adviseren en het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

Sluit af óf bespaar op jouw huidige overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is belangrijk om goed geregeld te hebben. Ook is het prettig als je niet te veel betaalt. Wist je dat je soms flink kunt besparen door te kijken naar voordeligere alternatieven in jouw situatie? Bereken het direct!

Tool Hypotheekbond

 

Overlijdensrisico
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact