1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Bromfietsverzekering

Vergelijk en sluit de beste bromfietsverzekering.

Eindelijk is het zover: je zestiende verjaardag. Jaren heb je gespaard, je bromfietsrijbewijs gehaald en nu kun je eindelijk je eigen brommer kopen en mag je ermee gaan rijden. Natuurlijk wil je je dierbare bezit verzekeren en wil je geld overhouden voor de benzine. Je bent op zoek naar een goede bromfietsverzekering met een scherpe premie. Wij vinden die bromfietsverzekering voor jou!

Bel ons   Mail ons

Een bromfietsverzekering kiezen

Als je op een brommer rijdt, ben je verplicht voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd te zijn. Dat is de basis voor elke bromfietsverzekering. Je moet er echter niet aan denken dat je brommer gestolen wordt of je schade aan je brommer hebt. Je kan je bromfietsverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen zoals dekking tegen diefstal en schade aan je eigen brommer.

De juiste bromfietsverzekering voor jou

Welke bromfietsverzekering bij jou past, hangt af van jouw wensen en de staat van je brommer. Een gloednieuwe brommer is niet hetzelfde als een tweedehands brommer. Is je brommer je enige vervoermiddel, dan heb je een probleem als deze onverhoopt gestolen wordt. Je wilt wel een andere brommer kunnen aanschaffen. Voor een onafhankelijk advies over een passende en voordelige brommerverzekering kun je terecht bij de verzekeringsspecialisten van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

Bromfiets

Benieuwd waar wij zitten?

Vestiging Gorinchem
Vestiging Gorinchem
Beatrixlaan 2a, 4213 CJ Dalem
Vestiging Leerdam
Vestiging Leerdam
Voorwaartsveld 5a, 4142 DA Leerdam
Vestiging Culemborg
Vestiging Culemborg
Het Hof 1, 4101 BT Culemborg
Vestiging Papendrecht
Vestiging Papendrecht
De Wederik 2 , 3355 SK Papendrecht

Ontmoet een van onze makelaars

Jenno van Ekeren
Jenno van Ekeren "In ’96 heb ik de eerste zaak opgericht, waar ik nog steeds heel trots op ben. Samen met mijn 4 compagnons, Dennis, Vincent, Tessa en Jesse (deze laatste twee zijn ook nog eens mijn kinderen), staan we gezamenlijk aan het roer. Ik vind het prachtig om de waardering van onze klanten te zien, bijvoorbeeld in de vorm van een review. Binnen Van Ekeren, Van Ekeren Kuiper en Boveko doe ik van alles. Ik ga naar een woning, geef advies over hypotheken en ben vooral ook ondernemer. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld, loop ik hard, of geniet ik van momenten met mijn grote trots onze kleinkinderen. De laatste tijd hou ik me bezig met zogenaamde Benen-op-tafel-gesprek, daarbij zit ik rond de tafel met klanten in mijn eigen leeftijdscategorie. We kijken in zo’n gesprek naar vragen die velen van ons bezighouden. Denk aan kan ik eerder stoppen met werken? Hoe wil ik nu en in de toekomst wonen? Kan ik mijn kinderen financieel helpen? Kan ik een vakantiehuisje in het buitenland kopen? Daarnaast ben ik voor een goed feestje wel te porren, als het dan echt gezellig is heb je kans dat mijn oude hobby naar boven komt en DJ Jenno een plaatje of twee draait!"
Danny van der Weerd
Danny van der Weerd "Momenteel verzorg ik de financiële administratie voor van Ekeren, van Ekeren Kuiper en Boveko. Daarnaast ben ik ook HR-medewerker op alle vlakken van personeelsgebied. Op kantoor sta ik bekend als de persoon die altijd maar zeurt om bonnetjes haha. Het liefst maak ik de administratie helemaal compleet, dat niets ontbreekt en alles goed is geboekt. Al sinds 1998 ben ik werkzaam bij Van Ekeren. De eerste zes jaar als verzekeringsadviseur, maar dat weet bijna niemand meer. Mijn verborgen talent is alle ballen thuis hooghouden met drie pubers, een echtgenoot en sinds kort een puppy. Daarnaast vind ik het heel leuk om te hardlopen, zelf kleding te maken en te tekenen."
Henriëtte van Wijk
Henriëtte van Wijk "De duizendpoot van het kantoor. Ik ben ‘de moeder’ van het bedrijf, maar ik ben zeker niet de persoon die hun zooi opruimt. Ik ben er om alle randzaken goed te laten lopen en zorg dat de koffie klaar staat om de dag te laten beginnen. Ik regel de kantoorbenodigdheden zoals koffie, papier en eten. Ik zorg dat de vergaderkamers efficiënt gebruikt kunnen worden. Ik plan afspraken en informeer klanten. Daarnaast ontvang ik alle klanten met een glimlach en loods ik hen vervolgens naar hun afspraak. Dit doe ik inmiddels alweer zevenenhalf jaar en ik heb nog steeds bijna elke dag een voldaan gevoel wanneer ik weer naar huis fiets. Ik tennis zelf graag met de meidenclub bij de Waalrackets Vuren. Ik heb een druk sociaal leven met vele leuke mensen om me heen! Daarnaast ben ik een actieve voetbalmoeder die altijd op zaterdag te vinden is bij V.V. Vuren. Ik vind het heerlijk om thuis nieuwe recepten uit te proberen. Verse pasta’s met verse groente is altijd een feestje, maar de stampotten zijn ook een aanrader. Ik ga met plezier naar mijn werk en kom meestal weer met positieve energie thuis. Het is een leuk, jong, dynamisch en gezellig kantoor. Iedere dag is weer anders. We werken hard, weten wat we aan elkaar hebben, maar houden ook zeker van een lolletje en gezelligheid."
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Een eerste gesprek en vrijblijvende verzekeringscan is voor onze rekening. Maak nu direct een afspraak bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

vanekeren.nl verzekeringen@vanekeren.nl
Kennis maken
Contact