Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Bromfietsverzekering

Vergelijk en sluit de beste bromfietsverzekering.

Eindelijk is het zover: je zestiende verjaardag. Jaren heb je gespaard, je bromfietsrijbewijs gehaald en nu kun je eindelijk je eigen brommer kopen en mag je ermee gaan rijden. Natuurlijk wil je je dierbare bezit verzekeren en wil je geld overhouden voor de benzine. Je bent op zoek naar een goede bromfietsverzekering met een scherpe premie. Wij vinden die bromfietsverzekering voor jou!

Bereken je bromfietsverzekering

Een bromfietsverzekering kiezen

Als je op een brommer rijdt, ben je verplicht voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd te zijn. Dat is de basis voor elke bromfietsverzekering. Je moet er echter niet aan denken dat je brommer gestolen wordt of je schade aan je brommer hebt. Je kan je bromfietsverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen zoals dekking tegen diefstal en schade aan je eigen brommer.

De juiste bromfietsverzekering voor jou

Welke bromfietsverzekering bij jou past, hangt af van jouw wensen en de staat van je brommer. Een gloednieuwe brommer is niet hetzelfde als een tweedehands brommer. Is je brommer je enige vervoermiddel, dan heb je een probleem als deze onverhoopt gestolen wordt. Je wilt wel een andere brommer kunnen aanschaffen. Voor een onafhankelijk advies over een passende en voordelige brommerverzekering kun je terecht bij de verzekeringsspecialisten van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

Bromfiets

Benieuwd waar wij zitten?

Vestiging Gorinchem
Vestiging Gorinchem
Beatrixlaan 2a, 4213 CJ Dalem
Vestiging Leerdam
Vestiging Leerdam
Voorwaartsveld 5a, 4142 DA Leerdam

Ontmoet een van onze makelaars

Jenno van Ekeren
Jenno van Ekeren "Ik doe van alles bij Van Ekeren, Van Ekeren Kuiper en Boveko. Ik ga naar een woning, geef advies over hypotheken en ben vooral ook ondernemer. Ik heb de zaak opgericht, waarop ik nog steeds heel trots ben. Samen met mijn compagnons Dennis en Vincent, mijn kinderen Tessa en Jesse en last but not least onze medewerkers is het uitgegroeid tot een mooie onderneming. Waarbij de waardering van onze klanten groot is, mooi om de reviews te zien. Oh ja, in 1996 gestart. Ik ben redelijk sportief. Regelmatig ben ik te vinden op het voetbalveld of loop ik hard. Mijn echte talent komt tot uiting wanneer ik weer achter de draaitafels sta. Het feestje gaat pas echt van start wanneer DJ Jenno een plaatje heeft opgezet."
Danny van der Weerd
Danny van der Weerd ""
Henriƫtte van Wijk
Henriƫtte van Wijk ""
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Een eerste gesprek en vrijblijvende verzekeringscan is voor onze rekening. Maak nu direct een afspraak bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

vanekeren.nl verzekeringen@vanekeren.nl
Kennis maken