1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Ons verhaal

Goed verzekerd vanaf je eerste (kilo)meters, je eerste hypotheek, het kopen of verkopen van je (droom)woning en alles tot in de puntjes geregeld voor je financiƫle toekomst. Bij elke belangrijke stap in je leven zijn wij er voor je. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Dat zit bij onze enthousiaste makelaars en financiƫle adviseurs in het DNA. Je hebt ons Voor 't Leven!

1 juni 1996 

Daar begon ons verhaal! Vanaf 'nul' startte Jenno van Ekeren zijn eigen bedrijf in hypotheken en verzekeringen. Dit deed hij met passie en een duidelijke zienswijze, welke in de kern niet is veranderd. 

Zijn zienswijze?

Dicht bij de klant, bereikbaar en benaderbaar zijn. De passie om de klant echt te leren kennen, het vertrouwen te winnen én te behouden, de behoefte en wensen doorgronden en het geven van onafhankelijk advies. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. 

Klaarstaan Voor 't Leven. 


De combinatie met makelaardij

De combinatie met makelaardij was in 1998 dan ook een logisch gevolg. Met het team dat door de jaren heen is ontstaan, streven we ernaar om nauw in contact te blijven met onze (bestaande) klanten. Er zijn bij iedere belangrijke stap. Dit doen we door open en eerlijk te zijn, veel contactmomenten te hebben en overal een persoonlijke touch aan toe te voegen. 

Onze organisatiecultuur

Het is mooi om te zien dat de passie waar Jenno in 1996 mee begon tegenwoordig ook echt onderdeel van onze open organisatiecultuur is. Iedere klant, iedere woning of iedere (financiële) situatie is uniek. Dat weten wij! Onze belangrijkste waarden? Eerlijk, persoonlijk, snel en altijd bereikbaar zijn, goed samenwerken en er zijn voor het leven. Stap gerust binnen, wij zijn er. 

 

Contact

Ons verhaal
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen