1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Plan je financiële toekomst!

Je financiële toekomst. Weet jij al hoe deze eruit ziet? Tijdens een vrijblijvend Financieel Toekomstgesprek nemen we dit met je door. Zo kun jij met een gerust hart de toekomst tegemoet!

Ben jij als starter, midden in het gezinsleven of als 50- of 60 plusser voorbereid op alle financiële mogelijkheden én risico's die jouw toekomst met zich meebrengt? Denk aan het financiële risico voor jou (en je gezin) wanneer je arbeidsongeschikt raakt, het sparen voor je oude dag middels lijfrente of beleggen, maar ook goed voorbereid zijn op het ergste. Want wat als jij of je partner (plotseling) komt te overlijden? Een Financieel Toekomstgesprek stelt je gerust, in én voor elke fase in je leven.

Sparen of beleggen?

"Mijn pensioen? Dat duurt nog wel even". Toch willen we je aanraden om je er nu al in te verdiepen en actie te ondernemen. Want wat moet je nu doen om op je oude dag te kunnen blijven leven zoals je nu doet met je inkomen? En wist je dat je werkgever niet meer verplicht is om mee te sparen met jouw pensioen? Weet waar je aan toe bent, al vanaf je eerste baan.

Wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden van lijfrente sparen en beleggen (ook voor beginners). Klaar voor jouw financiële toekomst.

Arbeidsongeschiktheid

Je bent arbeidsongeschikt als je door een medische oorzaak korte of langere tijd niet kunt werken. Denk hierbij aan een ziekte of ongeval, maar ook een zwangerschap. Dit kan in elke fase van jouw (werkende) leven voorkomen.

Hoe zit het in deze situaties met je huur, hypotheek of andere financiële verplichtingen? Wij bereiden je niet alleen voor op deze gebeurtenissen, maar dekken dit ook middels een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Het risico van overlijden

In jouw Financieel Toekomstgesprek bespreken we ook zaken waar je misschien liever nog niet over nadenkt, maar die juist zo belangrijk zijn. We bereiden je financieel voor op het (plotseling) overlijden van jou of je partner. Hierbij verlies je namelijk niet alleen een dierbare, maar vaak ook een kostwinner. Met een overlijdensrisicoverzekering zorgen we er voor dat jouw nabestaanden financiële zekerheid hebben. Vanzelfsprekend informeren we je over alle mogelijkheden.

Ouder worden

Als 50- of 60-plusser heb je waarschijnlijk wat vragen voor je oude dag: Ouder worden en de zaken regelen is een pé. Naast het Financieel Toekomstgesprek, bieden wij daarom ook een Benen-op-tafel gesprek aanvragen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek houden we een spiegel voor en maken we een overzichtelijke 'financiële foto' van jouw situatie. In dit ideale toekomstplaatje komen onder andere je woning, hypotheek, lijfrente en vermogensbescherming aan bod. Zo creëren we rust met oog op het ouder worden, zodat jij je benen op tafel kunt leggen.

Wij horen vaak van klanten "had ik maar..."
JESSE VAN EKEREN

"Had ik maar". Dat gaan we voorkomen

"Had ik mijn pensioen maar goed geregeld, was ik maar eerder begonnen met sparen, had mijn partner maar een goede overlijdensrisicoverzekering afgesloten of was ik hier maar beter op voorbereid." Had ik maar. Dat gaan we voorkomen met jouw Financieel Toekomstgesprek. Dit gesprek is al interessant en aan te raden vanaf je eerste baan.

Voor ondernemers

Ben je ondernemer? Dan willen we je graag extra wijzen op het belang van dit gesprek. Onze collega's van Boveko Bedrijfsverzekeringen bieden je om die reden een Financieel Toekomstgesprek speciaal voor ondernemers. Op deze manier ben je zowel privé, als zakelijk goed voorbereid op jouw financiële toekomst.

Een vrijblijvende afspraak maken?

Contact opnemen  Bel ons!

Plan je financiële toekomst

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact