1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484

Vijf hypotheekkansen die je niet mag laten schieten

Gera Visser-Hijkoop
Gera Visser-Hijkoop Hypotheekadviseur- Teamleider Hypotheken
Vijf hypotheekkansen die je niet mag laten schieten

Hey daar, woningeigenaar! Als het om hypotheekzaken gaat, is het net als een potje schaken – het is slim om altijd een paar zetten vooruit denken. Bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen begrijpen we dat en we helpen we je om geen enkele kans te missen. Hier zijn vijf kansen die je echt niet mag laten liggen:

1. Rente verlaging door stijging van de woningwaarde

Goed nieuws! Als de waarde van je huis is gestegen, kan dat betekenen dat je rente naar beneden kan. Dit noemen we ook wel de topafslag. Lagere rente betekent minder maandelijkse kosten. Wie wil dat nu niet? Je leest meer hieronder onze blog over de topafslag, hoeveel dit jou maandelijks kan besparen hangt af van verschillende voorwaarden. Ga gerust in gesprek met onze adviseurs om te kijken wat jij kunt besparen.

2. Lage rente meenemen naar volgende woning

Verhuizen? Neem je lage rente mee! Het is als het meesmokkelen van snacks naar de bioscoop, maar dan legaal. In veel gevallen kun je je huidige rente vasthouden. We gaan voor je aan de slag om jouw lage hypotheekrente mee te nemen naar je nieuwe stulpje.

3. Verbouwen en verduurzamen

Is het tijd om je huis een facelift te geven? Verbouwen én tegelijkertijd verduurzamen is hot and happening. Niet alleen wordt jouw woning mooier, maar je kunt ook nog eens subsidies aanvragen voor de verduurzaming. Daarnaast geven een aantal hypotheekverstrekkers duurzaamheidskorting, dit betekent dat jouw hypotheekrente omlaag gaat wanneer jouw woning duurzamer wordt. Onze adviseurs geven je graag wat tips over hoe je je huis een upgrade geeft, verduurzaamd én het betaalbaar houdt.

4. (Vakantie)woning kopen in Spanje

Zon, zee, en een eigen plek in Spanje? Dat klinkt als een droom die uitkomt én een slimme investering. Met een beetje hulp van Van Ekeren, kun je die droom werkelijkheid maken. Geniet van vakantie én een financieel extraatje als je de woning ook gaat verhuren. Vast een beetje dromen? Lees ons 10 stappenplan voor het kopen van een vakantiewoning in Spanje!

5. Wij houden het voor je in de gaten met Hypotheeksignalering

We snappen dat het allemaal nogal een puzzel kan zijn. Maar geen zorgen, voor maar 7 euro per maand houdt Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen een oogje op jouw situatie. Zo mis je nooit een kans om je hypotheek te tweaken en in te spelen op veranderingen op de markt. Het is als een personal trainer voor je portemonnee, een kleine investering die groots kan uitpakken. Dus, waar wacht je nog op? Laat geen enkele hypotheekkans aan je neus voorbijgaan! 🚀

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken
Contact