Hypotheeksignalering

Laat geen hypotheekkans meer liggen met onze doorlopende hypotheekservice

Renteaanpassing, oversluitmogelijkheden en risico's die de toekomst meebrengt. Ben jij volledig op de hoogte over jouw hypotheek? Wanneer je de hypotheeksignalering bij ons aan zet, zijn wij dat te allen tijde! Met deze hypotheekservice wijzen we je proactief op alle kansen rondom jouw hypotheek.

Image

Hoe wij ervoor zorgen dat jouw hypotheek altijd up to date is

Wij bieden je een all-time hypotheekcontrole. Dit doen we met behulp van landelijke data en geavanceerde software van De Nationale Hypotheekbond. Wat kun je van deze hypotheekservice verwachten?

 

Hypotheekservice: voor een verantwoorde hypotheek


Ieder jaar sturen wij je een uitgebreide rapportage over jouw hypotheek. 

Renteaanpassing 


Aan het eind van jouw rentevaste periode informeren we je over renteaanpassing. Signaleren we tussentijdse kansen? Dan hoor je natuurlijk al eerder van ons!

Overlijdensrisicoverzekering


Een overlijdensrisicoverzekering zorgt voor financiële zekerheid voor jouw nabestaanden. Belangrijk om goed geregeld te hebben, maar ook prettig als je niet te veel betaalt. Met onze hypotheeksignalering controleren we jouw premie continu op voordeligere alternatieven, waardoor de totale besparing op kan lopen tot duizenden euro's.

hypotheekservice
 

Oversluitmogelijkheden


De historisch lage hypotheekrente maakt het erg interessant om een woning te kopen. Maar wat als je al een lopende hypotheek hebt? In dat geval kun je kiezen voor oversluiten. Wanneer de rente waartegen je een nieuwe lening afsluit lager is dan de rente op je bestaande hypotheek, kan dit zorgen voor voor lagere maandlasten. Wanneer jouw hypotheeksignalering aan staat, checken wij of het - ten opzichte van de boeterente - rendabel is om je hypotheek open te breken. 

Risico's 


Op basis van actuele gegevens brengen wij de risico's in kaart van werkloosheid, overlijden, arbeidsongeschiktheid en betaalbaarheid bij pensionering. Ben jij overal op voorbereid? Ook dat valt binnen onze hypotheekservice.

De waarde van jouw woning


Ieder jaar bieden wij je een gratis waardebepaling van jouw woning. Koop je een volgende woning aan? Dan ontvang je van een van onze makelaars een gratis aankoopcheck van de waarde. 

Hoeveel kun je lenen?


Wanneer je ons in januari je up to date inkomensgegevens doorgeeft, krijg je een persoonlijke berekening die aangeeft hoeveel je maximaal kunt lenen. 

Heb je nog geen lopende hypotheek en toch heel benieuwd naar jouw mogeljikheden? Tijdens een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek berekenen we ook wat jij kunt lenen en wat je maandlasten hierbij worden.


Weet jij wat je kunt lenen?
Plan nu
een vrijblijvend hypotheekgesprek

Jouw gegevens in je eigen digitale kluis


Onze hypotheeksignalering is gebaseerd op jouw persoonlijke financiële gegevens. Ieder jaar vragen we je om je gegevens te actualiseren via de digitale kluis die we voor je aanmaken. 

De kosten van een up to date hypotheek


De kosten van de Van Ekeren Hypotheeksignalering bedragen € 6,- per maand. Denk je onze dienst toch niet meer nodig te hebben? Dan is de signalering met een maand opzegtermijn dagelijks opzegbaar.

 
hypotheekservice

Zet jouw hypotheeksignalering aan


Wil je direct jouw hypotheeksignalering aanzetten of toch eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseurs. 

 

Aan de slag voor een up to date hypotheek