Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Stel dat je uitglijdt in de badkamer, ongelukkig terechtkomt en volledig blind raakt. Of je valt van een trap en overlijdt aan de gevolgen van je val. In het eerste geval heb jij en in het tweede geval je naasten al genoeg zorgen en moet jij en/of je gezinsleden niet geconfronteerd worden met de financiële gevolgen van het ongeval. Met een ongevallenverzekering verzeker je jezelf en eventuele gezinsleden tegen de financiële gevolgen van ongelukken die blijvend letsel of de dood tot gevolg hebben.

Ongevallenverzekering afsluiten

De verzekeringsmaatschappij van een ongevallenverzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval. Bij gedeeltelijke invaliditeit krijg je een percentage van het verzekerd bedrag uitgekeerd. De hoogte van het verzekerde bedrag is afhankelijk van je persoonlijke wensen en je specifieke situatie. Voor een passende ongevallenverzekering met een scherpe premie en goede voorwaarden ben je bij de verzekeringsspecialisten Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen aan het juiste adres.

Collectieve ongevallenverzekering: zorg voor je werknemers

Niet alleen thuis, maar ook op het werk vinden ongevallen plaats. Als werkgever kun je, bijvoorbeeld als extra secundaire arbeidsvoorwaarden, een collectieve ongevallenverzekering voor je werknemers afsluiten. Tijdens werktijd zijn je werknemers dan verzekerd tot een bepaald bedrag voor de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit of dood. De werkgever kan de dekking uitbreiden naar een 24-uur dekking. Neem vrijblijvend contact op met één van onze verzekeringsadviseurs om de mogelijkheden van een collectieve ongevallenverzekering te bespreken.
Image