Caravanverzekering

Zekerheid op reis

Nederlanders zijn fervente kampeerders en veel mensen trekken er verschillende keren per jaar met hun caravan of vouwwagen erop uit. Het gemak van een eigen tweede woning op wielen en de flexibiliteit van het kamperen, is voor veel mensen een ideale combinatie. Net als je 'vaste' woning wil je natuurlijk ook je tijdelijk onderkomen goed verzekeren. Sluit een caravanverzekering af.

Je caravan goed verzekerd

Je hebt al een autoverzekering en mogelijk een doorlopende reisverzekering. Waarom heb je dan een caravanverzekering nodig? Je wilt de caravan en de inboedel in de caravan ook verzekeren tegen inbraak en schade door bijvoorbeeld storm, brand en/of diefstal. In sommige landen moet je bovendien kunnen aantonen dat je wettelijk aansprakelijkheidsverzekering voor je auto ook voor je caravan geldt. Een goede caravanverzekering bied je deze en voornoemde en onderstaande aanvullende dekkingen.

Image

Een caravanverzekering kiezen

Voor het afsluiten van een caravanverzekering kun je kiezen uit verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld de nieuwwaarde of alleen de dagwaarde van de caravan verzekeren. Je kunt ook je voortent en de inboedel in de caravan meeverzekeren.

Let op: het kan zijn dat de premie die je onderstaand berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs voor een vrijblijvend en onafhankelijk advies.