Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering of woonlastenbeschermer voor financiële zekerheid.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je jezelf verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid. Bij arbeidsongeschiktheid kan je inkomen flink dalen of als je zelfstandige bent zelfs helemaal wegvallen. Het is verstandig om goed stil te staan bij het risico van arbeidsongeschiktheid en je goed te laten adviseren over het afdekken van het arbeidsongeschiktheidsrisico. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan jou rust bieden en jou en je gezin financieel beschermen.

Verzeker je woonlasten met de woonlastenbeschermer

Je hoeft niet ongerust te zijn over je inkomen, met de juiste woonlastenbeschermer kun je jezelf prima verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Je kunt op deze manier je maandelijkse hypotheeklasten moeiteloos blijven betalen als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Graag maken we een afspraak met je om je financiële situatie door te nemen en je de details van een woonlastenbeschermer uit te leggen. Samen berekenen we wat een woonlastenbeschermer per maand je zou kosten.

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering: verzekeren of zelf het risico dragen?

Circa 70% van de zelfstandigen in Nederland sluit geen arbeidsongeschiktheidsverzekering af. De grootste reden is de hoogte van de verzekeringspremie. De premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering is onder andere afhankelijk van je beroep, het verzekerd bedrag en het eigen risico. De laatste jaren staan de premies van een arbeidsongeschiktheidsverzekering zwaar onder druk. Een goede vergelijking is geen overbodige luxe. De adviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen helpen je graag bij het maken van deze vergelijking.
Image

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Het is niet alleen voor een ZZP’er verstandig een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Ook voor een werknemer in loondienst is het goed de risico’s van arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Ben je kostwinner of is je hypotheek gebaseerd op één inkomen? Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is in voornoemde situaties aan te raden. De adviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen brengen graag je financiële situatie in kaart. Vervolgens adviseren wij je en sluiten desgewenst de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor je af.