1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Sneakers-op-tafel-gesprek

Je pensioen, dat is nog zo ver weg... Weet jij hoe het geregeld is voor je oude dag? Ook al houd je je er nog niet mee bezig, je pensioen is belangrijk! Later wil je misschien minder werken, kleiner wonen, maar toch genoeg gespaard hebben om van je welverdiende pensioen te genieten. Het is een prettig idee om hier al over nagedacht te hebben. En alvast één advies: begin er nu mee!

In het sneakers-op-tafel-gesprek brainstormen we met jou over je financiële toekomst. Tijdens dit gesprek maken we een 'financiële foto' van jouw situatie. We hebben het over pensioen, sparen of beleggen en alle voorbereidingen die je nu al kunt nemen om straks een huis te kopen. 

 

Hoeveel eigen (spaar)geld heb je later nodig?

Hoe en waar zie je jezelf later wonen? Dat weet je nu wellicht nog niet, maar we denken er samen vast eens over na. Weet je dat het tegenwoordig niet meer mogelijk is om zonder eigen geld een huis te kopen? Je hebt altijd spaargeld nodig en ook je studieschuld is bepalend bij de maximaal te verkrijgen hypotheek. Tijdens het gesprek nemen we dit en de (latere) mogelijkheden met je door.

 

Het Sneakers-op-tafel gesprek (incl. minicursus beleggen) is voor onze rekening

Het is goed om te weten dat het sneakers-op-tafel gesprek geheel vrijblijvend is. Het gesprek begint zonder een agenda. We inventariseren jouw wensen en maken samen de 'financiële foto'. Tijdens het gesprek hopen we bij te dragen aan jouw ideale toekomstplaatje. Wanneer hier ter verdieping een tweede gesprek uit voortkomt, dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Denk hierbij aan een hypotheek- of lijfrentegesprek of een waardebepaling van uw woning. Deze kosten zullen we altijd van tevoren kenbaar maken. Het eerste gesprek nemen wij dus geheel voor onze rekening.

Gesprek plannen

Sneakers-op-tafel-gesprek

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact