1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Benen-op-tafel gesprek

Ouder worden en de zaken regelen. Kunt u uw benen al op tafel leggen?

Minder werken, kleiner wonen, de financiën voor uw oude dag en wat blijft er precies over voor de kinderen? Hoe prettig is het om rust te creëren rondom alle vragen die u hebt ten aanzien van het ouder worden? Wij bieden die rust middels een Benen-op-tafel gesprek. Tijdens dit gesprek houden we de spiegel voor en maken we een overzichtelijke 'financiële foto' van uw situatie. In dit ideale toekomstplaatje komen onder andere uw woning, hypotheek, lijfrente en vermogensbescherming aan bod. Ouder worden en de zaken goed regelen is een pré en daar helpen wij u bij Van Ekeren graag bij.

Woongeluk

Hoe en waar ziet u zichzelf wonen? Is dat kleiner, lekker landelijk of juist in een appartement dichtbij alle voorzieningen? Ook kunt u al eerder de keuze maken voor een levensloopbestendige woning. En houdt u ook vast rekening met de mogelijkheid en eigen bijdrage van een verzorgingstehuis?

Tijdens het Benen-op-tafel gesprek nemen we al deze vragen en mogelijkheden - eventueel samen met onze makelaars van Van Ekeren Kuiper - met u door.

Hypotheek

Is uw huidige woning al hypotheekvrij? Heeft u een aflossingsvrije lening of eet u uw huis op middels een zogenoemde (nog steeds bestaande) opeet-hypotheek?

Zomaar wat vragen die u zichzelf waarschijnlijk zult stellen. En kunt u eventueel nog een nieuwe hypotheek afsluiten na uw pensioengerechtigde leeftijd? Leuk weetje! Onze oudste hypotheekklant was 87 jaar. U heeft ons voor 't Leven.

Uw financiële toekomst

Heeft u al een financieel toekomstplan? Hiervoor kijken we naar uw huidige financiële situatie, maar vooral naar risico's als arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid van uzelf of uw partner.

We bespreken alle (financiële) risico's die uw pad kunnen kruisen en stellen daar een plan voor op. Ook tijdens die momenten staan we voor u klaar en kunt u op ons rekenen.

Heeft u kinderen?

Wanneer u kinderen heeft, wilt u de zaken ook voor hen waarschijnlijk goed en helder regelen. Want wat als er iets verandert in uw gezinssamenstelling en het erfrecht? Ook dit bespreken we - eventueel samen met uw notaris - tijdens het Benen-op-tafel gesprek.

Daarnaast informeren we u over de mogelijkheden van schenken en adviseren we u in het al dan niet (en wanneer) geven van een volmacht.

Het Benen-op-tafel gesprek is voor onze rekening

Het is goed om te weten dat het Benen-op-tafel gesprek geheel vrijblijvend is. Het gesprek begint zonder een agenda. We inventariseren uw wensen en maken samen de 'financiële foto'. Tijdens het gesprek hopen we bij te dragen aan uw ideale toekomstplaatje. Wanneer hier ter verdieping een tweede gesprek uit voortkomt, dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Denk hierbij aan een hypotheek- of lijfrentegesprek of een waardebepaling van uw woning. Deze kosten zullen we altijd van tevoren kenbaar maken. Het eerste gesprek nemen wij dus geheel voor onze rekening.

Alles geregeld voor je oude dag
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen