1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484

Van Ekeren Kuiper kiest voor kwaliteit, woongenot en elkaar

Jesse van Ekeren
Jesse van Ekeren Directeur en Financieel Adviseur
Van Ekeren Kuiper kiest voor kwaliteit, woongenot en elkaar

Wie had kunnen bedenken dat we met mondkapjes naar de supermarkt gingen, kerst niet met de hele familie konden vieren en we in sommige gevallen zelfs het huis niet uit mochten. Sterker dan ooit hebben wij ervaren hoe waardevol een thuis is voor mensen.

Woongenot is nog nooit zo belangrijk geweest. We hebben kunnen zien dat heel veel mensen op zoek zijn gegaan naar een nieuw huis, hun woning hebben verbouwd, verduurzaamd of de tijd namen om hun financiën eens goed op een rij te zetten. Dit gaf ons inspiratie bij onze plannen voor 2021. 

Nummer 1: Kwaliteit en terugkerende Klanten Voor het Leven wordt onze hoofdthema in 2021. In het afgelopen jaar zagen we veel bestaande klanten bij ons terugkeren. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Nog meer dan ooit leggen we hier komend jaar de focus hierop. Met stip op nummer 1: Kwaliteit voor onze bestaande relatie. Dit sluit ook naadloos aan bij onze belofte om er voor onze klanten Voor het Leven te zijn. 

Nummer 2: Woongenot en gemak wordt daarnaast een belangrijk thema. Van tips om je huis te stylen tot handvatten voor het plannen van een aanbouw. Of van een compleet duurzaamheids-stappenplan tot interessante woonacties. Blijf ons volgen op Facebook of via deze mailing en je komt alles te weten.

Nummer 3: Tot slot ligt onze focus op elkaar. In een bijzonder jaar waarin we allemaal veel hebben moeten laten, wordt het des te belangrijker om naar elkaar om te kijken. Wij gaan ons richten op de maatschappij en zullen net even een stapje extra zetten voor mensen die het zwaar hebben om wat voor reden dan ook. Doe je met ons mee?

 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken
Contact