1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484

Onbezorgd op vakantie! 9 Tips van onze verzekeringsadviseurs

Debby van Andel
Debby van Andel Verzekeringsadviseur - Teamleider Verzekeringen
Onbezorgd op vakantie! 9 Tips van onze verzekeringsadviseurs

Heerlijk, de zomer is begonnen en de vakantieperiode lonkt. Waar je ook heen gaat op vakantie, met deze tips van onze verzekeringsadviseurs trek je met een gerust hart de deur achter je dicht!

Zwemmen, bergen beklimmen, cultuur snuiven, boeken verslinden of totaal iets anders, je mag het helemaal zelf invullen, dat is het leuke van vakantie! Het is dit jaar weer iets anders dan anders, misschien ga je wel naar het buitenland, misschien blijf je binnen Nederland. Voor je vertrekt is het handig om een aantal dingen goed te checken. Wij hebben 8 tips voor je op een rijtje gezet. Zodat jij ontspannen aan je vakantie kunt beginnen!

 

Onze vóór-vertrek tips: 

  • 1. Zorg ervoor dat je huis er bewoond uitziet: Vraag of je buren de container aan de weg willen zetten en of ze de post van de mat willen halen. Heb je een eigen oprit? Zeg dat de buren hun (tweede) auto daar kunnen parkeren in de tijd dat je weg bent. Heb je mensen die op je woning willen passen wanneer jij op vakantie bent? Nog beter! 
  • 2. Sluit ramen en deuren goed af, ook de kleine luikjes en draai de zonneluifel in. Hoosbuien en open ramen zijn niet de beste combinatie. Niets is vervelender dan bij thuiskomst gegroet te worden door drijvend laminaat. 
  • 3. Inbrekers zijn actief op social media! Geef ze niet het idee via je insta-posts dat je langere tijd van huis bent. Wil je toch vakantiefoto’s delen? Doe dit dan bij voorkeur achteraf.
  • 4. Paspoort of ID-kaart nodig? Binnen Europa kun je naar verschillende landen reizen met een ID-kaart, in andere landen heb je een paspoort nodig. Zoek voor vertrek uit welke van de twee je nodig hebt. En maak voor de zekerheid een foto van je paspoort of ID-kaart, mocht je deze om welke reden dan ook kwijtraken, dan heb je in ieder geval een kopie. 
  • 5. Is je reisverzekering geldig in het land van bestemming? Mocht je buiten Europa reizen, neem dan even contact met ons op om de werelddekking in te schakelen. Sommige landen rond de Middenlandse Zee, zoals Marokko, vallen vaak wél onder de Europadekking. 
  • 6. Geef de thuisblijvers een kopie van je reisdocumenten, creditcard- en verzekeringsgegevens. Bewaar deze gegevens zelf ook op een veilige plek online.
  • 7. Zet de noodnummers van je verzekeringsmaatschappij in je telefoon, als er wat gebeurt kun je gelijk contact opnemen.
  • 8. Pech onderweg? Zorg voor goede pechhulp dekking! Panne, dat is vervelend, maar met een goede pechhulpdekking ben je zo weer onderweg. Deze dekking kun je via de wegenwacht of de verzekeringsmaatschappij regelen, ook voor heel Europa. 
  • 9. Annuleringsverzekering goed geregeld? De meeste doorlopende annuleringsverzekeringen bieden dekking tot maximaal € 1.500,- per persoon per reis. Wanneer je nu (zeker in het hoogseizoen) een all-inclusive vakantie boekt, kan het zomaar zijn dat dit bedrag niet voldoende is. Bij bijna alle verzekeraars kan dit bedrag opgehoogd worden.

Alles goed geregeld? Dan ben je klaar voor vertrek! Wij wensen je heel veel plezier toe deze vakantie. Geniet van het lekkere weer, het eten, de rust (of niet) en kom veilig en vooral gezond weer terug. En mocht je ons in de tussentijd nodig hebben, wij zijn gewoon geopend en bereikbaar! 

Contact opnemen

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken
Contact