1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484

2023: Een jaar vol hoogtepunten!

2023: Een jaar vol hoogtepunten!

Jenno, Dennis, Tessa en Jesse kijken met een tevreden blik terug op het afgelopen jaar en nemen je mee langs de behaalde doelen en hoogtepunten. Het afgelopen jaar is voor Van Ekeren Kuiper één groot hoogtepunt geweest: van tevreden klanten en bijna elke dag een lovende klantervaring tot aan het sluiten van perfect passende hypotheken, het verkopen van bestaande en nieuwbouwwoningen en een mooie groei in het aantal verzekeringsklanten.

Ons hoofddoel van dit jaar was ‘verbinden’, denk hierbij aan verbinding met collega’s, verbinding tussen de kantoren en het belangrijkste, verbinding met onze klanten. Door de leuke bedrijfsuitjes, netwerkbijeenkomsten zoals onze Nieuwbouwdag op golfbaan The Dutch, klanten te ontmoeten op het Spiegeltentfestival in onze eigen Van Ekeren Kuiper Wunderbar en door op ieder kantoor een dartbord, ronde pingpongtafel of voetbaltafel te plaatsen is dit doel zeker behaald!

Dit jaar zijn er 9 nieuwe collega’s begonnen op de verschillende afdelingen. En nóg meer groei, er zijn in de laatste 12 maanden maar liefst 8 collega’s (opnieuw) ouders geworden én zijn er nog 4 op komst. Voor ’t leven! Ook op zakelijk gebied hebben we heel wat mooie doelen behaald, we lichten er een aantal aan je toe.

De financiële uitdaging

Voor de hypotheek- en verzekeringsafdeling was het begin van dit jaar best een uitdaging, de rentes stegen enorm ten opzichte van 2022 en de vraagprijzen van woningen daalden niet zo hard als de rente steeg. Het was voor ons en jullie als klant schakelen, ineens kon je minder lenen voor dezelfde maandlasten en was oversluiten voor klanten met een hypotheek ineens niet meer interessant. Gelukkig bleek tijdens de vele hypotheekgesprekken van dit jaar dat er voor de klant vaak meer mogelijk was dan in eerste instantie gedacht werd en vielen de netto maandlasten in veel gevallen iets mee. Al onze hypotheekadviseurs hebben zich ingezet om de best passende hypotheek te vinden bij iedere klant en we kunnen zeggen dat we daar echt ons best voor hebben gedaan. Met de positieve berichten over de rentes van de afgelopen weken kijken wij met een frisse blik naar het nieuwe jaar.

Hypotheekverklaring wekt vertrouwen bij verkopers

2023 was het jaar van de hypotheekverklaring. Er werden door onze hypotheekadviseurs voor zowel nieuw- als bestaande bouw veel hypotheekverklaringen afgegeven voor onze klanten. Voor de verkopende partij is het aanleveren van een hypotheekcertificaat een teken van zekerheid. Het certificaat geeft namelijk aan dat je de woning kunt betalen. Lees meer over de hypotheekverklaring in deze blog.

Zuid-Europese avonturen!

Een woning kopen in Spanje is voor velen een droom. Het afgelopen jaar hebben wij deze droom voor een aantal klanten waar kunnen maken, Van Ekeren goes international! Inmiddels hebben we betrouwbare partners in Spanje die ons helpen jouw zonnige droom uit te laten komen. Er komen heel wat dingen kijken bij het kopen van een woning in het buitenland, ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Lees hier meer over het kopen van een woning in Spanje of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Van Ekeren, jouw financiële huisarts

Van Ekeren kun je ook komend jaar weer zien als jouw betrouwbare financiële huisarts, altijd paraat om je te begeleiden door de complexe wereld van financiën. Met persoonlijke aandacht en expertise streven we ernaar om de juiste remedies te bieden voor jullie financiële gezondheid. Of het nu gaat om een complexe hypotheek, het uitdokteren van de juiste verzekering voor jouw situatie, of het verkennen van Spaanse vastgoedkansen, wij staan klaar om jullie te adviseren en ondersteunen op de weg naar financieel welzijn.

Bestaande bouw staat als een huis

Er zijn dit jaar veel bestaande woningen en Buitenstates verkocht! Het begin van het jaar begon spannend door de stijgende hypotheekrentes, maar het vertrouwen keerde na een aantal weken gelukkig terug. Onze alles-onder-één-dak formule bleek de sleutel tot succes, de samenwerking tussen de hypotheek-, verzekerings- en makelaardijtak is voor jou als klant de ideale combinatie. 

We hebben een mooie diversiteit van kopers en verkopers voorbij zien komen: van starters tot aan doorstromers, elke situatie is uniek. Van Papendrecht tot Geldermalsen en van Culemborg tot aan Eemnes, onze makelaars hebben woningverkopen door het hele land gedaan.

Groei in Geldermalsen, Culemborg en Papendrecht

Door de succesvolle samenvoeging van Gerssen en Donkersloot makelaars bij Van Ekeren Kuiper aan het begin van dit jaar is ons werkgebied gegroeid in de richting van Geldermalsen en Culemborg. En met de komst van makelaar Robbert Pennock vanuit de samenvoeging is er veel kennis en kunde over de regio bijgekomen. Aan de andere kant van de regio groeit onze vestiging in Papendrecht steeds een stukje groter. Daarmee hebben we de grenzen van ons werkgebied wederom verlegd.

Als kantoor voor hypotheken, verzekeringen en makelaardij met vier vestigingen staan we aan de zijlijn bij bijzondere momenten: verhuur, aankoop, taxatie, woning verkoop en alles daaromheen. En volgend jaar staan we graag opnieuw voor je klaar.

Nieuwbouw op volle toeren

Landelijk gezien bleven de verkopen van nieuwbouwwoningen wat achter, maar in ons werkgebied bleek het tegenovergestelde! Dit jaar heeft onze nieuwbouwafdeling een indrukwekkende groei doorgemaakt met 9 diverse projecten, in onder andere Sliedrecht, Leerdam en Culemborg, die in de verkoop kwamen. Voor het komende jaar staan er weer veel interessante nieuwbouwprojecten in de planning, de voorbereidingen hiervoor worden nu al getroffen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe projecten, houd dan de nieuwbouw pagina in de gaten of bel ons even!

Wij staan klaar voor jouw bijzondere moment in 2024

Of het nu om het kopen van een huis gaat, het afsluiten van een hypotheek of de verzekeringen, we zijn er voor je. Uit jullie reviews de afgelopen maanden blijkt wel dat de persoonlijke, vakkundige en laagdrempelige benadering door jullie wordt gewaardeerd, dit blijven wij natuurlijk doorzetten in het komende jaar.

We bedanken iedereen voor het gestelde vertrouwen van dit jaar en wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Heb je vragen of wil je meer informatie van onze experts? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Terug naar overzicht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken
Contact