Hypotheken

Het beste hypotheekadvies begint bij onafhankelijkheid

Bij grote stappen in je leven moet je vaak belangrijke, financiële beslissingen nemen. Denk maar aan samenwonen, een groter huis zoeken voor je groeiende gezin of juist zoeken naar een oplossing bij een scheiding. In zulke situaties moet je een hypotheek afsluiten, aanpassen of verhogen en een hypotheekadviseur kiezen. Dat is ingrijpende verandering waarbij maatwerk en creativiteit vereist is.

Onze adviseurs ontzorgen jou graag van het eerste gesprek tot aan het passeren bij de notaris maar ook tijdens de looptijd. Één aanspreekpunt, korte lijnen, snelheid en een vergaande service. Onze hypotheekadviseurs in Gorinchem en Leerdam maken graag tijd voor jouw verhaal en persoonlijke situatie. We kunnen ons goed voorstellen dat je mogelijk al veel vragen hebt over jouw hypotheek. Daarom delen we graag onze kennis met je op deze pagina.

Vrijblijvende hypotheekgesprek bij ons op kantoor binnen 2 werkdagen?

Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek. We maken kennis, geven je uitleg en kunnen in veel gevallen al duidelijkheid geven over de mogelijkheden. Twijfel niet en maak direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs op een van onze vestigingen in Gorinchem en Leerdam. 

Onafhankelijke hypotheek berekenen?

Heb je een huis op het oog waar je jezelf al ziet wonen? Of ben je nieuwsgierig naar de hypotheek die je kunt kopen? Dat is heel begrijpelijk! Je wilt natuurlijk weten met welk budget je te maken hebt als je je oriënteert in de woningmarkt. Daarom kun je in Gorinchem en omgeving meer duidelijkheid voor jezelf creëren.

Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je direct duidelijkheid over het bedrag dat je maximaal kunt lenen.

Samenwerking met alle banken

Als onafhankelijk hypotheekverstrekker hebben wij samenwerkingen met alle banken. Op deze manier kunnen we de beste hypotheek voor jouw verzorgen. En natuurlijk met de juiste rente.