Hypotheken

Het beste hypotheekadvies: jouw verhaal, jouw persoonlijke situatie

Je eerste eigen woning, samenwonen, een grotere woning voor een groeiend gezin of juist een oplossing in geval van een scheiding? Grote stappen in je leven nemen belangrijke financiële beslissingen met zich mee, waaronder een hypotheek. Of het nu gaat om afsluiten, updaten of verhogen: met maatwerk, creativiteit en voldoende kennis en ervaring als input geven we je bij Van Ekeren graag passend hypotheekadvies voor jouw situatie. 

We ontzorgen je van A tot Z: van het eerste oriëntatiegesprek tot aan het passeren bij de notaris. Tijdens de gehele looptijd bieden wij je één aanspreekpunt, korte lijnen, snelheid en vergaande service

Hieronder geven we je vast de eerste antwoorden op jouw mogelijke hypotheekvragen. Natuurlijk is iedere hypotheek anders. Onder het genot van een kop koffie of thee maken onze hypotheekadviseurs graag tijd voor jouw verhaal en jouw persoonlijke situatie. 

Binnen 2 werkdagen een vrijblijvend hypotheekgesprek

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek maken we kennis en geven we je uitleg. Wist je dat we in veel gevallen al duidelijkheid kunnen geven over je mogelijkheden? Geheel vrijblijvend

Geen reden om te twijfelen, dus. Maak direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs en kom langs op ons kantoor in Gorinchem (Dalem) of Leerdam.

Onafhankelijk advies, zodat je weet waar je aan toe bent

Heb je een woning op het oog waar je jezelf al ziet wonen? Of ben je gewoon heel nieuwsgierig wat jouw budget is als je je oriënteert op de woningmarkt? Ons onafhankelijke hypotheekadvies geeft je meer duidelijkheid over de mogelijkheden en het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en beslis jij zelf wat de vervolgstap is.

 

Plan nu jouw gratis eerste hypotheekgesprek

Wij werken samen met alle banken

Als onafhankelijk hypotheekverstrekker werken wij samen met alle banken. Op deze manier kunnen we altijd een passende hypotheek met de juiste rente verzorgen.