Hypotheken

Het beste advies begint bij onafhankelijkheid

Bij grote stappen in je leven moet je vaak belangrijke, financiële beslissingen nemen. Denk maar aan samenwonen, een groter huis zoeken voor je groeiende gezin of juist zoeken naar een oplossing bij een scheiding. In zulke situaties moet je een hypotheek afsluiten, aanpassen of verhogen. Dat kan een heel complex proces zijn. Het is belangrijk om hier de tijd voor te nemen en een hypotheekadvies aan te vragen bij iemand die uitstekende kennis heeft van deze zaken.

Daarom hebben wij bij Van Ekeren een team verzameld van professionals die jou graag helpen met hun kennis en kunde. Wij als volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs in Gorinchem en Leerdam maken tijd voor jouw verhaal en situatie. Zo kunnen wij jou het beste hypotheekadvies geven. We kunnen ons goed voorstellen dat je veel vragen hebt over jouw hypotheek. Daarom delen we graag onze kennis met je via vraag en antwoord. 


Onafhankelijke hypotheek berekenen?

Heb je een huis op het oog waar je jezelf al ziet wonen? Of ben je nieuwsgierig naar de hypotheek die je kunt kopen? Dat is heel begrijpelijk! Je wilt natuurlijk weten met welk budget je te maken hebt als je je oriënteert in de woningmarkt. Daarom kun je in Gorinchem en omgeving meer duidelijkheid voor jezelf creëren. Met onderstaande calculator kun je alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden:

Vrijblijvende hypotheekgesprek bij ons op kantoor?

Kom bij ons langs voor een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je direct duidelijkheid over het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Dit baseren we op het (gezamenlijk) inkomen. Zo kun je met een gerichte blik jouw droomhuis vinden.


Samenwerking met alle banken

Als onafhankelijk hypotheekverstrekker hebben wij samenwerkingen met alle banken. Op deze manier kunnen we de beste hypotheek voor jouw verzorgen. En natuurlijk met de juiste rente.