Hypotheken

Het hypotheekadvies dat past bij jouw persoonlijke situatie

Je eerste eigen woning, samenwonen, een grotere woning voor je groeiende gezin of juist een oplossing in geval van een scheiding. Grote stappen in je leven nemen brengen belangrijke financiële beslissingen met zich mee. De hypotheek is er zo een. Of het nu gaat om het afsluiten, updaten of verhogen van je hypotheek, in alle gevallen is er kennis, creativiteit en maatwerk vereist.

De adviseur van Van Ekeren ontzorgen je van A tot Z, van het eerste oriëntatiegesprek tot het passeren van de akte bij de notaris. Tijdens het gehele traject heb je te maken met één aanspreekpunt. Dat betekent korte lijnen, snelle reacties en meer dan gemiddelde service.

Natuurlijk is iedere hypotheek anders. Onder het genot van een kop koffie of thee maken onze hypotheekadviseurs graag tijd voor jouw verhaal en jouw persoonlijke situatie. Zo’n eerste oriëntatiegesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het is een aantrekkelijke manier om snel een duidelijk antwoord te krijgen op je belangrijkste vragen.

Je merkt meteen wat het is om in gesprek te zijn met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Van Ekeren is niet gebonden aan één bepaalde bank. We bieden hypotheekoplossingen aan van alle belangrijke banken. Dat betekent dat we in alle gevallen een passende hypotheek met een aantrekkelijke rente voor jou kunnen regelen.

Maximale hypotheek

Bereken hier

Hypotheekrente

Lees hier verder

Hypotheekvormen

Lees hier verder

Gratis eerste gesprek

Lees hier verder

Rentemiddeling

Bereken hier
Image

Hypotheek en studieschuld

Lees hier verder

Nationale Hypotheek Garantie

Lees hier verder

Hypotheek aflossen

Lees hier verder

Onafhankelijk advies

Lees hier verder

Kosten advies

Zie onze tarieven
Image

Hypotheek en echtscheiding

Lees hier verder

Hypotheeksignalering

Lees hier verder
 
Image

Hypotheek oversluiten

Lees hier verder