Vrijblijvend eerste hypotheekgesprek

Benieuwd wat jij kunt lenen? Laten we dat vrijblijvend bekijken.

Als het huis van je dromen te koop staat, is er maar één ding dat je wil weten: kan ik het betalen? Tijdens een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek kunnen we je snel vertellen hoeveel je kunt lenen en wat hierbij de maandlasten worden. Zo weet jij direct met welke insteek je de woning kunt bezichtigen of welk bod je kunt gaan uitbrengen. Snel schakelen, daar houden we van. 

Snel en persoonlijk

Een huis kopen (en alles wat daarbij komt kijken) is geen alledaagse zaak. Tenminste, niet voor iedereen. Deze mijlpaal komt aan op vertrouwen. Vertrouwen op deskundig advies, vertrouwen op snelheid en vertrouwen op een persoonlijke adviseur waar je altijd op kunt rekenen. Welkom! Wij bieden je snel inzicht in je mogelijkheden. Wist je dat je negen van de tien keer al binnen één of twee werkdagen bij ons terecht kunt voor jouw vrijblijvende eerste hypotheekgesprek?

Kun je echt niet wachten op een eerste indicatie? Bereken in dat geval jouw maximale hypotheek vast online. Let er wel op dat dit echt een indicatie is en wij dit bedrag tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen finetunen op jouw persoonlijke situatie. 

Bereken direct


Wat weet je na jouw eerste hypotheekgesprek?

Tijdens het eerste hypotheekgesprek proberen we zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en vertellen we wat we voor je kunnen betekenen. Jouw persoonlijke adviseur geeft je alle ins en outs die je nodig hebt om de woning te gaan bekijken en eventuele vervolgstappen te zetten. Niet alleen weet je aan het eind van het gesprek hoeveel je tegen welke bijbehorende maandlasten kunt lenen, ook informeren we je over de mogelijke hypotheekvormen en looptijden. Omdat dit volledig is afgestemd op jouw situatie en jouw (financiële) middelen, hebben we hiervoor wel input nodig. Na het maken van een afspraak ontvang je een e-mail waarin we aangeven wat we van je nodig hebben.

Toch al benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk bovenstaande video over het voorbereiden van jouw hypotheekgesprek!Ramon Putters

"Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan jouw nieuwe mijlpaal!"

gera visser

Het eerste gesprek is voor onze rekening. Waar wacht je dus nog op?


Een eerste hypotheekgesprek kost je niets, ongeacht wat je met ons advies doet. Dus of je nu direct aan de slag wil met jouw potentiële droomwoning of gewoon vast wil weten wat je mogelijkheden zijn voor een later moment: in beide gevallen kun je op ons rekenen.