Vrijblijvend eerste hypotheekgesprek

Benieuwd hoeveel je kunt lenen voor je huis?

Als het huis van je dromen te koop staat en je wordt enthousiast is er maar één ding dat je wil weten: kan ik het betalen? Ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen en hoe hoog je maandelijkse hypotheeklasten worden? Of heb je al een hypotheek en vraag je je af of en hoe je kunt profiteren van de huidige lage rente? Kom langs voor een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek.

Bij ons kun je snel terecht voor een eerste hypotheekgesprek
Een huis kopen en alles wat daarbij komt kijken is geen alledaagse zaak. Het komt aan op vertrouwen. Vertrouwen op deskundig advies van een kantoor dat al meer dan twintig jaar in de regio actief is met hypotheekzaken. De basis van ons succes is persoonlijke contact én snelheid. We snappen dat je snel inzicht wil krijgen in je mogelijkheden. Negen van de tien keer kun je al binnen één of twee dagen bij ons terecht voor een vrijblijvend eerste hypotheekgesprek.

In het eerste hypotheekgesprek proberen we zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en vertellen we wat we voor jou kunnen betekenen. Onze adviseurs geven je alle ins- en outs die jij nodig hebt om de woning te gaan bekijken en eventuele vervolgstappen te zetten. Dat eerste adviesgesprek kost je niets. Wij nemen dat voor onze rekening, ongeacht wat je met ons advies doet.

Plan nú een gratis adviesgesprek
Neem contact op met een van onze hypotheekadviseurs en kom langs op ons kantoor in Gorinchem (Dalem) of Leerdam.