Boveko bedrijfsverzekeringen

Ondergebracht bij ons zusterbedrijf Boveko Bedrijfsverzekeringen.

Als ondernemer wil je vooral bezig zijn met ondernemen en niet met andere zaken. Jouw bedrijfsverzekeringen moeten goed geregeld zijn, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Boveko Bedrijfsverzekeringen neem je alle zorgen uit handen en geef je onafhankelijk advies. Door de nauwe samenwerking met Van Ekeren kun je op één adres terecht voor een compleet verzekeringspakket voor jouw bedrijf.

Bedrijfsverzekeringen op maat

Als onafhankelijk adviseur in bedrijfsverzekeringen biedt Boveko je, net als Van Ekeren, een uitgebreide vergelijking van talloze aanbieders. Door die onafhankelijkheid kunnen wij je een scherpe premie bieden en zoeken wij de bedrijfsverzekeringen met de voorwaarden die het meest passen in jouw situatie. Boveko Bedrijfsverzekeringen vindt dat de verzekeringen van een bedrijf maatwerk is en dat elk bedrijf persoonlijke aandacht verdient.

Ga naar de site van Boveko Bedrijfsverzekeringen om meer te weten te komen over de bedrijfsverzekeringen die wij je kunnen bieden.

Boveko Bedrijfsverzekeringen

Contact met Boveko Bedrijfsverzekeringen

Ben je benieuwd wat Boveko voor je kunt betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Telefoon

0183 - 730 616

E-mail info@boveko.nl
Adres

Beatrixlaan 2a4213 CJ Dalem (Gorinchem)

(Alleen op afspraak)
IJsbaan 12
3362 KB Sliedrecht