Uitvaartverzekering

Om onnodige zorgen te voorkomen

Nadenken over een uitvaart en een uitvaartverzekering is waarschijnlijk niet 'iets' wat jou dagelijks bezighoudt. Toch is het goed om hier bij stil te staan. De kosten voor een uitvaart kunnen namelijk al snel oplopen tot € 8.000,- en deze kosten komen voor rekening van je nabestaanden. Door een uitvaart- of levensverzekering af te sluiten, worden de uitvaartkosten of een deel van deze kosten afgedekt.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wij willen graag het vergelijken van de verschillende uitvaartverzekeringen van je overnemen. Een uitgebreide vergelijking is belangrijk; de premie en voorwaarden verschillen aanzienlijk per verzekeringsmaatschappij.

Wat vind je belangrijk? De verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen gaan uit van je wensen bij het vergelijken van de uitvaartverzekering op punten als voorwaarden, premieduur en het verzekerd bedrag. Wil je ons advies voor een passende uitvaartverzekering? Neem dan contact met ons op.

Uitvaarverzekering

Goedkope uitvaartverzekering

De ervaren verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen helpen je graag bij het vinden van een uitvaart- of levensverzekering die bij jou past. Je zoekt uiteraard een uitvaartverzekering die het beste aansluit bij je wensen en met een scherpe premie. Wij kunnen daarin voorzien. Door het vergelijken van de premies en voorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen wij je een passende uitvaartverzekering aanbieden. Wij willen graag de financiële gevolgen van overlijden voor je verzekeren.