1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Schade aan je woning en/of inboedel

Ik heb schade aan mijn woning en/of inboedel. Wil je mij raad geven?

Meld de schade bij ons aan en verstrek ons zoveel mogelijk informatie en de originele nota’s van de beschadigde zaken en/of goederen..

Tips

Bij een inbraak-en/of diefstalschade

Het is verstandig om direct aangifte bij de politie te doen. Vervolgens adviseren wij je de schade per ommegaande aan ons te melden. Je kunt de bescheiden mailen naar verzekeringen@vanekeren.nl. Je kunt daarbij denken aan het politierapport, het ingevulde en ondertekende schadeformulier, een begroting van de herstelkosten en de nota’s van de gestolen goederen. Zijn je sieraden gestolen? Mail ons ook foto’s waarop je gestolen sieraden staan. Heb je de schade al laten herstellen? Bewaar de originele nota’s goed.

Bij een waterschade

Bij een kapotte leiding is het verstandig snel een loodgieter in te schakelen. Deze kan vervolgens de oorzaak van de schade verhelpen. Stuur een opgave van de herstelkosten samen met het ingevulde en ondertekende schadeformulier naar ons op. Scan of fotografeer alle bescheiden en eventuele foto’s van de schade. E-mail de voornoemde bescheiden naar het e-mailadres  verzekeringen@vanekeren.nl zodat wij de schade zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.

Let op: Reparatiekosten aan het dak of dakgoot worden niet vergoed. Wel komt de gevolgschade voor vergoeding in aanmerking.

Heb je het gevoel dat het een grote schade betreft? Neem direct telefonisch contact met ons op. Aangezien wij kunnen inschatten of er daadwerkelijk een schade-expert ingeschakeld moet worden.

Kortom voldoende redenen om bij schade contact met ons op te nemen. Onder andere kunnen we je adviseren en helpen bij het verhalen van de schade op de verzekeraar of tegenpartij.

Woning en/of inboedel
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact