1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Kinderrekening: een spaarrekening voor je kind

De eerste stapjes, woordenschat, normen en waarden en een goed portie doorzettingsvermogen: vanaf jongs af aan wil je je kinderen zo veel mogelijk meegeven. Ook wanneer ze (veel te snel!) groot en zelfstandig worden, blijf je ze het liefst zo lang mogelijk helpen. Ook financieel.

Voordat je begint met een heitje voor een karweitje en zak- en kleedgeld, is een kinderrekening van Brand New Day een goede eerste stap. Met deze beleggingsrekening voor je kind geef je ze van begin af aan een goede, financiële basis.

Een spaarrekening voor je kind: van studiekosten tot een eerste eigen dak boven het hoofd

Studeren, het eerste ritje door de Drive Through en een eigen dak boven het hoofd: volwassen worden kost wat. Van alleen een vakkenvul-salaris zijn die stappen niet snel te zetten. Met een Brand New Day kinderrekening - een spaarrekening voor je kind - spaar én beleg jij vanaf de eerste stapjes al (mee) voor een goede basis.

Beleggen voor je kind. Spannend?

Iedere euro die je als ouders of andere sponsor zijnde op de rekening stort, wordt belegd in grote, wereldwijde beursgenoteerde bedrijven. Spannend? Dat valt wel mee! Je kiest op basis van goed advies zelf tussen aandelen en obligaties. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende standaard- en optionele fondsen.

Beleggen met Brand New Day

Beleggen met Brand New Day is alles behalve gokken en dus helemaal niet zo spannend. De aanpak is wetenschappelijk, wat zorgt voor lage kosten, een lange termijn en flinke spreiding. Met deze effectieve manier van sparen, creëer je rendement op lange termijn. Een effectieve spaarrekening voor je kind: een goede basis voor jouw koter(s).

De kinderrekening op een rijtje

Een schenking zonder schenkbelasting

Het gespaarde beleggingsbedrag op de kinderrekening kun je zien als een schenking. Deze schenking kan alleen van jou of jullie als ouder(s) komen, maar ook van opa's en oma's of goede vrienden. Zodra het geld op deze rekening staat, is het officieel van je kind. Als beheerder van de rekening houd je tot zijn of haar 18e verjaardag alles zelf gemakkelijk bij. Door op deze manier te sparen en dus te schenken, voorkom je het betalen van schenkbelasting.

Vanaf zijn of haar 18e verjaardag komt de rekening op eigen naam te staan en kan je kind de rekening zelf beheren met eigen inloggegevens. Plan je vast een gesprekje in om door te nemen wat de goede en minder goede bestemmingen van het gespaarde geld zijn?

Open nu een kinderrekening!

Direct aan de slag met vermogen opbouwen voor je kind of heb je toch nog wat vragen over de kinderrekening, sparen en beleggen? Neem contact met ons op via onderstaande button! Vanaf de allereerste stappen kunnen zowel jij, als je kind(eren) op ons rekenen.

De kinderrekening aanvragen

Sparen vanaf je geboorte

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact