1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Maak kennis met Henriëtte

Henriëtte van Wijk

Hospitality Medewerker

De duizendpoot van het kantoor. Ik ben ‘de moeder’ van het bedrijf, maar ik ben zeker niet de persoon die hun zooi opruimt. Ik ben er om alle randzaken goed te laten lopen en zorg dat de koffie klaar staat om de dag te laten beginnen. Ik regel de kantoorbenodigdheden zoals koffie, papier en eten. Ik zorg dat de vergaderkamers efficiënt gebruikt kunnen worden. Ik plan afspraken en informeer klanten. Daarnaast ontvang ik alle klanten met een glimlach en loods ik hen vervolgens naar hun afspraak. Dit doe ik inmiddels alweer zevenenhalf jaar en ik heb nog steeds bijna elke dag een voldaan gevoel wanneer ik weer naar huis fiets.

Ik tennis zelf graag met de meidenclub bij de Waalrackets Vuren. Ik heb een druk sociaal leven met vele leuke mensen om me heen! Daarnaast ben ik een actieve voetbalmoeder die altijd op zaterdag te vinden is bij V.V. Vuren. Ik vind het heerlijk om thuis nieuwe recepten uit te proberen. Verse pasta’s met verse groente is altijd een feestje, maar de stampotten zijn ook een aanrader.

Ik ga met plezier naar mijn werk en kom meestal weer met positieve energie thuis. Het is een leuk, jong, dynamisch en gezellig kantoor. Iedere dag is weer anders. We werken hard, weten wat we aan elkaar hebben, maar houden ook zeker van een lolletje en gezelligheid.

Henriëtte van Wijk

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken
Contact