1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mijn Van Ekeren Stuur een e-mail
Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekeren.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Lines Lines

Hypotheekadviseur Dordrecht

Plan jouw gratis hypotheekadvies in Dordrecht

Als starter jouw eerste huis in Dordrecht kopen of is het tijd voor een grotere woning? Je doet er goed aan in deze spannende fase een hypotheekadviseur in de arm te nemen. Bij het kopen van een nieuwe woning komen er veel verschillende (nieuwe) dingen op je af. Hierdoor kan het voorkomen dat het af en toe lastig is het overzicht te bewaren. Er zijn vele verschillende hypotheekvormen. Als hypotheekadviseur in Dordrecht kennen wij precies alle voor- en nadelen van elke hypotheekvorm. We kijken naar jouw persoonlijke situatie en maken een plan zodat je tijdens de aankoop van jouw woning niet met problemen wordt opgezadeld. Bovendien kan je tijdens het gehele traject met al jouw vragen bij ons terecht. Hypotheekadviseur van Ekeren in Dordrecht helpt al ruim 25 jaar aan passend hypotheekadvies en kan jou daar ook bij helpen. Zo koop je jouw woning met een goed gevoel.

Een huis kopen in Hollands oudste stad Dordrecht

Dordrecht heeft een historisch verleden. Alles wat je in de binnenstad van Dordrecht ziet ademt het verleden. Het is zelfs éen van de oudste steden van Nederland. En met een stad ter grootte van 119.000 inwoners is er in Dordrecht altijd wat te beleven. De gezellige horeca en winkels in de oude binnenstad, een tocht met de waterbus of een bezoek aan de vele musea. In Dordrecht ben je van alle gemakken voorzien. In de binnenstad voor Dordrecht zijn talloze winkels waar je terecht kan voor al je benodigdheden. Dordrecht is een woonplaats waar je je thuis gaat voelen.

Hypotheekadviseur met een persoonlijke aanpak

Wij zijn bij van Ekeren overtuigd van een persoonlijke aanpak. Elke situatie is anders, en vraagt om een uniek stappenplan. In een eerste adviesgesprek vragen we naar jouw wensen en behoefte, en brengen we dus jouw persoonlijke situatie in kaart. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk stappenplan op, waarbij we je uiteraard tijdens het hele traject zorgvuldig begeleiden. Op deze manier zetten wij als hypotheekadviseur in Dordrecht net dat stapje extra voor jou!

Hoe helpt van Ekeren Dordrecht jou als hypotheekadviseur?

Het afsluiten van een hypotheek kan voor veel mensen als een onzekere tijd voelen. Bij van Ekeren verzekeringen Dordrecht willen we deze onzekerheid wegnemen. We wijzen een hypotheekadviseur aan jou toe die het gehele traject betrokken is en jouw persoonlijke situatie kent. Je kan bij jouw hypotheekadviseur terecht voor al je vragen en helpt jou bij het vinden van een aantrekkelijke hypotheek.

Plan gratis hypotheekgesprek

Wil je meer informatie?

Wij helpen je graag!

Daarom kies je voor Van Ekeren

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld

Wij helpen je graag verder

Jesse van Ekeren
Jesse van Ekeren Directeur en Financieel Adviseur
Debby van Andel
Debby van Andel Verzekeringsadviseur - Teamleider Verzekeringen
Michael van der Giessen
Michael van der Giessen Verzekeringsadviseur en Schadebehandelaar
Ontmoet het team

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact