Waarom advies over een AOV zo belangrijk is

Waarom is advies over een AOV zo belangrijk?

Het eerste waar mensen aan denken bij een AOV is dat het en duur is en op het werk toch geen risico lopen. Dat is dus niet het geval. Arbeidsongeschikt worden, hoeft enerzijds niet je eigen schuld te zijn of anderzijds op de werkvloer te gebeuren. De gevolgen zijn wel voor jou als zelfstandig ondernemer. Ik ben ruim twee jaar financieel adviseur bij Boveko Bedrijfsverzekeringen en heb verschillende ondernemers op een positieve manier verrast over de mogelijkheden in het samentellen van AOV. Kortom dat maakt mijn werk zo leuk. 

AOV is maatwerk

Het is makkelijk om op diverse vergelijkingssites een premie te berekenen. Je vult wat gegevens in en daar is je premie. Alleen is een AOV een maatwerkproduct en bovendien is de inhoud van een AOV voor iedereen anders. Het is niet noodzakelijk om te kiezen voor het maximaal te verzekeren bedrag met de kortste wachttijd. Een passende AOV samenstellen  kan je door aan vier knoppen te draaien. Bovendien krijg je er één cadeau: 

  1. Starters- of doorlopende korting (cadeautje); 
  2. Het verzekerde bedrag; 
  3. Eigen risicotermijn; 
  4. Eindleeftijd; 

Het leuke aan mijn werk is dat je samen met de klant een AOV op maat samenstelt. Een AOV die een inkomen garandeert die past bij jouw financiële situatie. We gaan graag het gesprek met je aan om samen in ieder geval de navolgende vragen te beantwoorden. Wil je alleen de vaste lasten verzekeren? Heb je een eigen vermogen waardoor je het eigen risicotermijn kan verruimen? Wie runt het bedrijf als jij uitvalt? Tot welk eindleeftijd wil je bij arbeidsongeschiktheid een uitkering ontvangen.

Kortom neem contact

 

Wil je een herziening op een mogelijke AOV die je al hebt of wil je een keer het gesprek aangaan? De deur bij ons op kantoor staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek en een goede bak koffie. 

  

  

Meer weten?

Neem contact op met Jesse
Jesse Van Ekeren
0183-672999
jesse@vanekeren.nl
Bekijk meer berichten