Bromfietsverzekering

Vergelijk en sluit de beste bromfietsverzekering.

Eindelijk is het zover: je zestiende verjaardag. Jaren heb je gespaard, je bromfietsrijbewijs gehaald en nu kun je eindelijk je eigen brommer kopen en mag je ermee gaan rijden. Natuurlijk wil je je dierbare bezit verzekeren en wil je geld overhouden voor de benzine. Je bent op zoek naar een goede bromfietsverzekering met een scherpe premie. Wij vinden die bromfietsverzekering voor jou!

Een bromfietsverzekering kiezen

Als je op een brommer rijdt, ben je verplicht voor wettelijk aansprakelijkheid (WA) verzekerd te zijn. Dat is de basis voor elke bromfietsverzekering. Je moet er echter niet aan denken dat je brommer gestolen wordt of je schade aan je brommer hebt. Je kan je bromfietsverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen zoals dekking tegen diefstal en schade aan je eigen brommer.

De juiste bromfietsverzekering voor jou

Welke bromfietsverzekering bij jou past, hangt af van jouw wensen en de staat van je brommer. Een gloednieuwe brommer is niet hetzelfde als een tweedehands brommer. Is je brommer je enige vervoermiddel, dan heb je een probleem als deze onverhoopt gestolen wordt. Je wilt wel een andere brommer kunnen aanschaffen. Voor een onafhankelijk advies over een passende en voordelige brommerverzekering kun je terecht bij de verzekeringsspecialisten van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.
Let op: het kan zijn dat de premie die je berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail ons gerust even.
Image