Kies uw verzekering:
Leest krant

Uw zorgverzekering
met zorg kiezen


Een basis zorgverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland. Zo is iedereen verzekerd voor de meest voorkomende zorgkosten. U kunt echter uw zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Wat u aan zorgkosten wilt verzekeren, is natuurlijk heel persoonlijk. Neem daarom de tijd een zorgverzekering en eventueel een aanvullende verzekering te kiezen die past bij uw behoeften.

Zorgverzekering vergelijken
Hoewel de inhoud van het basispakket hetzelfde is, betaalt u niet bij elke zorgverzekeraar dezelfde basispremie. Ook de vergoedingen in aanvullende pakketten en de extra premie daarvoor verschilt per maatschappij. Uw zorgverzekering vergelijken kan dus op vele punten. Is een zorgverzekering van CZ bijvoorbeeld geschikt voor u? Of zoekt u een voordelige studenten zorgverzekering? Bij Van Ekeren vergelijken we uw zorgverzekering op alle belangrijke punten en geven u een gedegen advies.

Uw zorgverzekering opzeggen of aanpassen
Denkt u dat u uw zorgverzekering wilt opzeggen of aanpassen? Uw zorgverzekering vergelijken kan het hele jaar, maar opzeggen of overstappen kan maar eenmaal per jaar. Van Ekeren helpt u niet alleen bij het vinden van de juiste zorgverzekering, maar zorgt er ook voor dat uw oude verzekering op tijd wordt opgezegd en de nieuwe polis weer tijdig afgesloten is. Laat ons u die zorg uit handen nemen!

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;