Kies uw verzekering:
Leest krant
Reisverzekering

Een reisverzekering
die bij u past

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u een reisverzekering afsluit die past bij uw reisgedrag. Gaat u vaak op vakantie of zomaar een keer? Gaat u op wintersport of duikvakantie en wilt u uw reis ook kunnen annuleren als dat onverhoopt nodig is? Van Ekeren gaat voor u na wat voor de u de meest geschikte reisverzekering en annuleringsverzekering is.

Doorlopende reisverzekering en kortlopende reisverzekering
Voor wie vaker op reis gaat, is een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk interessant. Als u eenmalig een weekendje weg wilt, kunt u wellicht beter kiezen voor een kortlopende reisverzekering. Op basis van uw reisgedrag en de gewenste dekking vergelijken we reisverzekeringen van verschillende aanbieders en helpen u zo de meest geschikte reisverzekering te kiezen.

Goedkope reisverzekering
Uw reisverzekering vergelijken met het uitgebreide aanbod van andere maatschappijen is geen overbodige luxe. U wilt immers rustig op reis, maar liever iets meer besteden aan de reis zelf dan onnodig veel aan de reisverzekering. Omdat Van Ekeren onafhankelijk is en dus niet gebonden aan één aanbieder, kunnen wij u een goedkope reisverzekering adviseren die toch aan al uw eisen voldoet.

Sluit hier direct uw doorlopende reisverzekering af.

Let op: het kan zijn dat de premie die u berekend heeft mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wilt u ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail ons gerust even.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;